5 KOS Set Lutka Obleko Obleko Oblačila+torba+čevlji za 18" palčni Ameriški Lutka

€12.71

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: voziček vrečko baby bear, print head epsoon l120, zx10r 2012 navitje statorja, zx6r 2001 smerokaze, pametni telefon xgody matex, čevlji čevlji rv, oblikovalec onesnaženost masko, zx10r 2007 oklep kit, čevlji rusko ljudsko ples.

Odlično ustreza vsem American Dekle,Madame Alexander velika lutke približno 18" visok Vsa oblačila so ročno izdelani in v dobri kvaliteti,100% Čisto nov Paket vključuje: 1 komplet oblačil(Oblačila+torba+čevlji) za 18" American Dekle Lutka . (Lutka, ki Niso vključeni,obleke, slike) super darilo za vaše otroke ,svoje prijatelje in sebe.

O ladijski Mi Ladje po vsem Svetu.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov ujema z naslovom želite, nas, da ladje.ZDA: Vse parcele v ZDA se bo doseglo z USPS v 6-15 dni s številko za sledenje.RUSIJA: Vse parcele v RUSIJO bo dostavljeno, ki jih na Kitajskem Post v 10-25 dni s številko za sledenje.Druge Države: Vse parcele, razen ZDA/RUSIJA bo dostavljeno, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail v 25-45 dni s številko za sledenje.

Opomba : vljudno Prosim pomagajte razumeti, da se parcela lahko preložiti za nekaj nepričakovanih situaction, kot so slabo vreme,počitnice ali potekalo s carino.Če paketa ne pridejo v času dostave.Prosimo, pišite nam ponudili vam bomo zadovoljen rešitev.

material Krpo
BJD/SD Atribut Pribor
Mfg Serijske Številke Moda
Dimenzije 45 cm
Spol Dekleta
Vrsta Pribor

Podobni izdelki