AMIGAS ÉPOCA 04544 - MANICA 32 cm - original, zbiranje, dekleta, lutke

€45.67

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: c64, c64 mini, je človek, earthbound majica, diy palčko, commodore 64 računalnik, anuel aa majica s kratkimi rokavi, Retro, amiga 500, amiga.

Prijatelji obdobju 04544 - MANICA 32 cm

LUTKE DOBRO NAREJEN Lutke, narejene s srcem, ustvarjen z kakovosti in oblikovanja.PROCES NASTAJANJA V Paola Reina merijo vsak proizvodni proces za ustvarjanje visoko kakovostnih lutke in design.Za vsak Paola Reina lutka je velika skupina strokovnjakov, ki delajo na njegov razvoj.Tehnologija, kakovost in design igrajo zelo pomembno vlogo v proizvodnem procesu, ki združuje napredne tehnike s popolnoma mali druge, kot so plesni, kiparstvo, obraz ličila, je pričeska ali obleko.IZDELAN V ŠPANIJI V Paola Reina bodo razumeli svoje delo kot filozofije življenja, ki temelji na njihovo zavezanost kakovosti.To je razlog, zakaj so neposredno odgovorni za vse svoje ustvarjanje procesov.Vse svoje lutke, kot tudi vaša oblačila in dodatki, ki so narejeni 100% v Španiji, je v svoji Onil tovarne (Alicante), zibelka lutke in igrače, ker desetletje 1870. To "Je v 100% v Španiji" certifikat zagotavlja skladnost z najstrožje regulativnega nadzora na kakovost njihovih izdelkov.VISOKO KAKOVOSTNI MATERIALI Materiali, ki se uporabljajo v svoje lutke, so visoke kakovosti.Iz surovin, skozi tkiva, lase, oči, mehko vonj vanilije in vse dodatke in dodatke, ki nosijo vašega zapestja.Vinil material uporabili za izdelavo lutke.To je ftalat-brezplačno mehki PVC, zato poskrbite, da je vaš otrok varen, ki je, zakaj se 've odpraviti 100% kemičnih spojin, ki hiša ftalati.

Visoka kakovost in izvirno Lutke

Vse naše lutke so originalni.Ki jih Paola S. L. lutke, in bil s strani proizvajalca.Trudimo se, da pošlje izdelek z veliko zaščite, kot je mogoče, z snažan polje, in nekatere druge podrobnosti.Vedno se lahko obrnete na nas v primeru dvoma, ali za kakršnokoli vprašanje.

Hitra dostava in zavarovanja

Naredimo dostava v rekordnem času, prejeli v največ 2-3 delovne dni od ponedeljka do petka ne praznikih.Ne bomo ladje, Kanarski Otoki, Ceuta, Melilla in Andoro.

Največja trgovina specializirana v Paola Reina

Smo največji trgovina specializirana v "prijatelji" in "Gorjuss" linije proizvajalca Paola reina KA Smo trenutno prodajajo po vsej Evropi in ohraniti povprečno zalogo 100 sklicevanja na te aktivne linije.Naše skladišče se nahaja v Alicante le nekaj kilometrov od Paola lutka tovarno, od koder bomo ladja v 24-48 ur preko hitre pošte z sledenje, zavarovanje, maksimalno zaščito in podpis dostave.

Blagovna Znamka Muñecas Paola
material PVC
Vrsta Moda Lutka
Številka Modela PR04544
Spol Unisex
Stanje Na Zalogi
Starostni Razpon > 3 let
Dimenzije 32 cm x 10 cm X 7 cm
BJD/SD Atribut lutka
Postavka Vrsta Lutke
Poreklo AU(Izvora)
EAN 8431031045449

Podobni izdelki