Besegad 103PCS Lutka Obleko, Čevlji, Dodatki, Komplet Playset Pretvarjamo, Igra Igrače za Barbie Lutke, Otroci, Dekleta, Darilo Naključno Barvo Sloga

€4.93

-44%

€8.95

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: bedspread en ameriški, bedspread roza odeje, amd ryzen procesor 5600x, črnega jekla toe čevlji moški, baby čare veliko debelo, akril organizator hlajenje, jeseni mode wome ideje, apple watch leseni trakovi, baby spreminjanje vrečko eleganca.

Besegad 103PCS Lutka Obleko, Čevlji, Dodatki, Komplet Playset Pretvarjamo, Igra Igrače za Barbie Lutke, Otroci, Dekleta, Darilo Naključno Barvo Sloga

Podrobnosti:

Popolna Lutka Dodatki: na voljo so 10pcs lutka obleko in 93pcs pribor, ki je združljiv z Barbie lutka z višino 30 cm/11.81 palca.

Obleko Gor Vaš Lutka: Živahno design z svetle barve, otroci lahko lutke obleko gor in dollhouses glede na svoje preference, da bi dobili realne homemaking izkušnje.

Varen Material: Vsi izmed njih so iz visoko kakovostnega materiala, ki je okolju prijazno, non-toksične, in gladka površina ne bo bolelo vaš otrok je roke, varno igrati.

Sposobnost Usposabljanja: To je koristno za otroke, da razvijejo dobro navado self-odvisnost, izboljšajo svoje praktične zmožnost, estetska zmožnost, in spodbujanje ustvarjalnosti.

Odlično Darilo: Idealno darilo za vaše malo deklet za rojstni dan, Božič, Novo Leto, Zahvalni dan, Dan Otrok, ali drugih posebnih dogodkov, ki bi zelo vesel.

Specifikacija:

Material: plastika, krpo

Opomba:

1. Punčke niso vključeni!

2. Obstaja veliko stilov in barv, bomo poslali na naključno.

3. Vsebuje majhne dele, ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let.

4. Otroci morajo biti pod nadzorom odraslih, da se igrajo z njo, da se prepreči nesreče.

Paket vsebuje:

10 x Obleko

18 parov x Čevlji

2 x Krone

4 x Stud Uhani

10 x Gume Pasovih

4 x Zapestnice

2 x Očala

2 x Torbice

1 x Sušilniki za Lase

1 x Parfum grelnik vode

1 x Ogledalo

2 x Glavniki

2 x Skuterji

2 x Stoji Podpira

1 x Steklenico Mleka

1 set x Čiščenje Orodja (4pcs)

1 set x Kuhinja Orodja (7pcs)

12 x Stojala za Sušenje

Package:

103 x Lutka Dodatki

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Neustrezne elemente morate vrniti v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, kontaktirajte Nas, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Mfg Serijske Številke Življenjski slog
BJD/SD Atribut Pribor
Blagovna Znamka Besegad
Poreklo CN(Izvora)
Dimenzije 21.5*18.5*3.5
Obrazec Čevlji Očala Dodatki
Spol Unisex
material Krpo
Vrsta Pribor
Številka Modela Za Barbie Dodatki

Podobni izdelki