Multicolors 5PCS Srčkan Ročno Poslikane Lesene ruske Gnezdenje Lutke Babushka Matryoshka Igrača Naslikal Igrače Otroci Doma Dekoracijo Daril

€12.02

-45%

€21.86

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: gorbačov gnezdenje lutke, baron samedi, babushka matryoshka, matryoshka babushka gnezdenje dollswooden, matryoshka lutka gnezdenje, lutka ruske, trik, voodoo doll, Babushka, talisman.

Opis: Visoko kakovost in odlične izdelave Slike doseči le z roko Je sestavljen iz 5 lutke, vsi manjši lutke vstopajo v eno večjo, Tudi najmanjši eno je delicated Material: Les Glavni Color: Multicolors

A matryoshka lutka, ki je znana tudi kot ruski Gnezdenje Lutka, ali ruska Lutka, je niz lesene lutke iz zmanjšuje velikost dani eden znotraj drugega.Niz matryoshkas je sestavljen iz lesenega slika, ki ločuje, od zgoraj, od spodaj, da kažejo na manjši sliki iste vrste v notranjosti, ki je na vrsti, druga slika v notranjosti, in tako naprej.

Prosimo, upoštevajte: 1. Lutke oglasi se lahko rahlo razlikujejo od fotografijo kot so vsak ročno poslikane. 2. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delcev.

Paket Vključuje: 1 Komplet 5 Lutke

Značilnosti Dıy Igrača
Številka Modela Ruski Gnezdenje Lutke
Vrsta Matryoshka Lutka
Spol Unisex
Tema Film & TV
Opozorilo Ni za otroke mlajše od 3 let
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon > 3 let
material Les
Postavka Vrsta Lutke
Blagovna Znamka MagiDeal

Podobni izdelki