0.16 CWT 3,5 mm VVS1 Odlično Svoboden Moissanite Briljantno G-H Krog Cut Test Pozitiven TEST POZITIVEN GARANCIJA

€39.63

-15%

€46.63

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: policija bluzo dames, microbikini dekle 16, xsr700 ogrevano pesti, xiaomi m 2 zapestnica, polo 9 inch android, plošča sončne 220 vol, ultralahkih 75 cm torba, primeru telefon lg k8lte, rdeča socko božič.

Če ste iskali za nakup na Debelo Moissanite Svoboden Kamni in obroči, potem ste na pravem mestu.Naša trgovina je eden denarja varčevanje voditelji na trgu.

Odlično končal Moissanite Svoboden Kamni in obroči po veleprodajnih cenah so na voljo v naši trgovini.Naše stranke so zelo dragoceni za nas, tako, mi skrbimo za naše stranke in njihove potrebe.Debelo Moissanite Svoboden Kamni in obroči so na voljo za naše stranke, tako da lahko dobijo, kar želijo po dostopnih cenah.

Ukvarjamo se v vse vrste dragih in poldragih obroči so na voljo v www.goodyear20poti.si.Na naši spletni strani, boste dobili podrobne informacije o izdelkih se bomo ukvarjali s.Ne počutim obotavljanja če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z Debelo Moissanite Svoboden Kamni in prstani.Vas prosimo, da se obrnete na nas in nas obvestite o vaši poizvedbi.

Uvod v Moissanite - Kaj je Moissanite in kaj se uporablja?

Moissanite je blagovna znamka ime, ki silicijevega karbida, ki se uporablja za proizvodnjo sintetičnih dragih kamnov.Moissanite dragih kamnov se uporabljajo v vseh različnih vrst nakita, vključno različne krožke, kot so poročni prstani, zaročni prstani, uhani, večnost obroči, ogrlico, obesek, zapestnico vse nastavljeno v sterling srebro in zlato.Vendar stroški Moissanite nakit je le del stroškov nakit, ki vsebujejo pravi diamanti.Moisanite, Mossanite in Moisannite so vse skupaj napačno črkovanje.Visoka cena gem-razred diamanti je ustvaril veliko povpraševanje po poceni imitacije diamanti, ki imajo podobne značilnosti.Celo nekaj jewelers so doživeli težave povedal, razlika med Moissanite in diamant, ki je s prostim očesom!

Opredelitev Moissanite kot nakit

Ko Moissanite je bila prvič uvedena leta poleti 1998 nekatere jewelers misidentified Moissanite kot diamant.Te zgodnje napake prišlo, ko toplotna izpraševalec so bili uporabljeni kot pomoč pri identifikaciji, saj je toplotna prevodnost Moissanite je zelo blizu, da je diamant.Enkrat lastnosti Moissanite so bili v celoti znana in razume, je postalo je težko ločiti od diamond - Moissanite je, kot je dvakrat refrakcije in je rahlo rumene / zelene odtenek na kamni, ki postaja vse bolj opazno se povečuje s gem velikosti.Torej, kaj so druge razlike med kamni, ustvarjenih z Moissanite v nasprotju z diamanti?Kaj se Pro ' in Slabosti Moissanite?

Kakovost Diamantov v primerjavi z Moissanite

Če primerjamo kakovost diamantov v primerjavi z Moissanite.Svetlo, Jasnosti, Barvi in Karatno Težo imajo pomemben vpliv na stroške diamanti, ker se vsi ti faktorji se uporabljajo za vrednost cene diamant.Rez, Barve in Jasnost se uporabljajo za merjenje kakovosti diamant in Karat se uporablja za merjenje teže diamanta.Elementi 4C, so bili uporabljeni za primerjavo Moissanite z diamanti in primerjave, ki so podrobneje opisane spodaj.

KAKO V STIK Z NAMI

a.Prosimo, da samo stik z nami preko e-pošte ali Trademanager.Na našo customer service team, ki je tam, da se odzove na vse vaše zahteve.

b.Smo prodajo blaga v trgovini na debelo cene in ponujajo najboljšo storitev za vas.Tako pls pustite Pozitivne povratne informacije, če u so zadovoljni po prejeti naše artikle.

c.Mi odgovori na vse e-pošte in sporočil v 24 urah

Fine ali Moda Fine
Barve G-H
Diamond Jasnost VVS1
Premer 3,5 mm
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni
Številka Potrdila Test Pozitiven
Diamond Cut odlično
Kamen Test Pozitiven Moissanite
Blagovna Znamka TRIJE MOŠKI
Glavni Kamen Moissanite

Podobni izdelki