Starszuan test pozitiven DEF VS 2,4 mm visoke kakovosti svoboden lab diamanti gemstone pripravljeni na ladjo za nakit, izdelava

€16.95

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: diamanti test stroj, diamond odkrivanje tester, preprost test diamond, herkimer diamant quartz crystal, risanka diamond, test diamond pravi, diamond logotip, test je naprava, ki diamond, profesionalni diamantni tester, diamantni prstan.

Informacije o izdelku

Material: Lab rastejo diamond

Velikost: 2,4 mm

Barva: DEF

Rezanje: okrogli briljantni rez

MOQ: 1pcs

Funkcija: Lahko je določitev natančne velikosti, girdle tudi, clearity dobro, kot nalašč za rezanje

Dostava: DHL, UPS, FEDEX, EMS, itd

Dostava dan: Pošlje v enem dnevu, če je na zalogi, 3-7 dni, če ni na zalogi

Plačila: Paypal, Western Union, Telegrafski prenos Denarja

Izdelek disply

O Lab-diamond

Lab-goji diamanti so na splošno ki je proizvedeno s kemično vapor deposition (CVD) ali visokega tlaka, visoke temperature (HPHT) metode.

CVD uporablja ultra-čiste ogljikom bogatih plinov v nadzorovanem okolju.To daje Tipa IIa diamanti, ki so dokaj redke v naravi in predstavljajo manj kot dva odstotka vseh kopljejo diamante.Tip IIa diamanti so nič, ali skoraj nič, nečistot; ti so najčistejši, največjo kakovost diamantov.

HPHT, ki se uporablja od leta 1950, postavlja čista, trdna vira ogljika pod visokim pritiskom in visoko temperaturo.V prisotnosti katalizatorja, pod pritiskom in ogrevani ogljikovih crystalizes v diamant.HPHT se včasih uporablja za izboljšanje barve izkopati ali lab-goji diamanti.

Naša lastniška CVD proces, ki nam omogoča, da proizvajajo omamljanje diamantov v barvi in velikosti in kombinacije tipk, ki so redko najdemo v rudnikih, kot fancy barve roza diamantov, ki so nagrajeni za lep nakit.

Rezanje

Rez v Lab-diamond je merilo kakovosti obliko, geometrijo, in konča diamond gemstone.Le krog briljantno diamanti prejeli formalno cut ocene na lestvici od ldeal (najboljši) do Slabe.Starsgem v brezkompromisen na cut kakovosti, da se zagotovi vse naše diamanti so optimalno svetlost, ogenj scinillation, andmaximum luči učinkovitosti .

Jasnost

Jasnost je meritev, koliko madežev ali vključkov so prisotni v Lab-diamond, ki se lahko eitherdefects v diamantni kristal ali mikroskopski tujih delcev v diamant.Nižja je darity od adiamond, m ali pomanjkljivosti v diamant.Je jasnost, ki se razvrščajo na območju iz Notranje Rawless, da Induded Barve

Odlično diamant, brez nečistoč in ni napak, je popolnoma brezbarven.Nečistoče, kot so dušikovi causeundesirable rumene ali rjave tone v diamant Barva je ocenjena na območju črke od D do Z Karatno

V karatno težo Lab-diamond je merjenje teže En karat je točno eno petino gram (0.20 g).Ko diamant, ki je pravilno cut karat teža določa velikost diamanta, in večje diamanti so ponavadi dražji.Prednosti Šestih prednosti Lab-Diamond

1. Vrhunsko Kakovost In Čistost

2. Znano Poreklo Vsak Diamant

3. Okoljske Superiornost

4. Večje, Boljše Diamanti za Vaš Proračun

5.Pozitivne Eksternalije

6. Cenovno Modno Obarvani Diamanti Naše Podjetje

STARSGEM CO.,LTD je lacated v kapitalu Sintetičnih dragih kamnov wuzhou,Kitajske, ki ima deset let izkušenj v manufacturiing in prodajo visoko kakovostnih dragih kamnov.STARSGEM ima strokovno QC oddelek, ki je strogo v preverjanje dragih kamnov kakovosti za zagotavljanje vsak kamni kot nalašč.Uspešno smo se pridobiva kot nalašč moissanites in Lab-goji Diamanti,ki dosežejo 3EX rezanje ravni: Odlično Poliranje; Odlično Simetrije;Odlično Rezanje.

Poslovna Kultura :Visoka kakovost,competitivprice, najkrajša dostava in celega srca storitev je naš cilj.Kreditno,zaupanje,harmonija in sodelovanje je naš temelj.Večjo kakovost in bolj prefinjena storitev je naš dolgoročni cilj.Smo pa sprejeti politiko kakovosti,whichis znanstveni management odličnosti,continous izboljšanje do kupcev satistaction in inovacije nenehno.Mi smo veseli, da stavbo dobro poslovnega odnosa z vami.Dobrodošli, da nas kontaktirate!

Pakiranje & Dostava

Vzdrževanje:

Obvestilo:

Prosimo, upoštevajte, da bodo nekatere države zaračunavajo poleg pristojbine na lokalne navade.Večina držav bo zaračunal le DDV, ki temelji na prijavljeno vrednost paketa, ki se plača ob dostavi( v večini Evropskih držav) ali uvoznih dajatev( Kanada, Avstralija).

Ti stroški morajo biti kupec je odgovoren, ker niso dodatno dostava ali zavarovanje dajatve.

Mi smo vedno poskuša pomagal zmanjšati koli GST ali DDV ali druge uvozne dajatve.

Vendar ne moremo obljubiti nobenih davčnih dajatev, ker je depands na politiko, ki se carini.

Pišite nam, če kakršnakoli vprašanja ali lahko preverite pri svojem lokalnem carinski urad.

Pogosta VPRAŠANJA

1. Ste proizvajalec ali trgovec?

Smo strokovno dragih kamnov proizvajalca z 10 let izkušenj v ohlapno dragih kamnov, proizvodnja.Imamo lastno tovarno, kjer smo lahko proizvajajo izdelke glede na vaše zahteve po najboljši ceni.In zdaj smo vključeni v nakit proizvodnje.

2. Sem lahko postavite poskus da bi, preden sem se kraj običajnega reda?

Seveda!Kot začetek novega sodelovanja, vse besede, ali potrdila ne more varify ali zagotavljanje kakovosti.Vendar vzorce, ki bi lahko naredil.Lahko traja nekaj vzorcev prvi pričanje kakovost naših izdelkov.

3. Ali se strinjate OEM bi?

Da!Mi lahko.Kot smo povedali prej, da imamo svoje tovarne.Lahko naredimo kamni glede na vaše zahteve.Če imamo material, ki ga želite, naši tovarni, lahko naredi izdelke za vas, če ste lahko zagotovi jasno risbo.

4.Zakaj bi moral zagotoviti moj pravi e-naslov in telefonsko numer ko sem naročilo?

Ne želim spam.Ste podatki ostanejo zasebni z nami in mi ne bi kdaj želeli, da spam.Pomembno je, da so tako za naše stranke storitev ekipa v stik z vami o vašem naročilu torej nič presenetljivo se zgodi!Netočne podatke o kreditni kartici je prst, ki je šmugnuti in občasno vaš izbor je tako zvezd, ki je na backorder.Prav tako smo želeli, da poskrbite, da boste dobili naš e-pošto za potrditev kot evidenco o vrstnem redu.Delo s strankami, ki nas osrečuje, smo morali na način, da bo linije komunikacije odpri.

5. Zakaj nisem prejel e-poštno potrditev, ko naročim?

Dobro za vas, da vodenje mape "prejeto" varno s težka filter za neželeno pošto.Čeprav naše potrditve niso spam, preverite najprej, če e-poštno sporočilo ni.Prosimo, pokličite naš oddelek za podporo strankam v 86-774-6019458. Prosimo, ne pozabite, da dodate nas v varno e-poštni seznam.

Glavni Kamen Diamond
poljski Polirano
Barve DEF
Jasnost VVS
Cut krog briljantno
VELIKOST 2.4 mm
Vrsto Certifikata GTC
Blagovne znamke starszuan
Diamond Karat Teža o od 0,05 ct
Diamond Jasnost VS1
Diamantno Obliko Okroglo Obliko
White Diamond Barve D
Karat o od 0,05 ct
Blagovna Znamka starszuan
Fine ali Moda Fine
Diamond Cut odlično

Podobni izdelki