9 MM Kamen IJ Barve 3CT Svoboden Moissanite Diamond VVS1 S Potrdilom Test Pozitiven Kamen za Prstani Uhani, Obesek

€31.05

-45%

€56.46

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: diamond selektor, evropski obroč, diamond vezenje van gogh, diamond slikarstvo orel volk, diamond uho, aeaw moissanite, moissanit kamna, lpl, obroč sizer, moški moissanite.

KAJ JE MOISSANITE?

Na 50.000 eur leti, meteor čez nebo in pristal v Arizoni, ki izhajajo iz 570 metrov globoko eno miljo široka velikan meteorite jamo, leta 1893, ki jih raziskovalec Dr. Moissanite.Moissanite odkril to peneče kristalno krater - Moissanite.Moissanite je na svetu najbolj briljantno gem, ne samo eden.Moissanite notranjo strukturo, fizikalne lastnosti in videz so presenetljivo podobni z diamanti, tudi s strokovnimi toplotne diamond testerjev, ki se bo ocenjevala kot je diamant, vendar moissanite ni diamant, ima višji lomni količnik kot diamant, razpršenost indeksa in sijaj, barva ognja in zato .Moissanite je bolj osupljive kot diamanti, to je videz diamant, več kot diamanti iskrico!Kar je še pomembneje, Moissanite je le eno-desetino cene diamantov, ljubezen sijaj, ni več razkošje!

KJE SI IME MOISSANITE PRIHAJAJO IZ?

Odkrili leta 1893 francoski Nobelove Nagrade-zmagovalec, Dr. Henri Moissan, dragulj je bil pozneje imenovan v njegovo čast.

Kaj je prednosti moissanite diamant, več naravnih diamantov in drugih sintetičnih ali simulirani diamante?

1),Moissanite Diamant, ki je vsaj tako briljantno kot najboljši tistih naravnih diamantov, in ta sijaj, če bi kdaj tudi po letih in letih nosil, ker je 100% istega materiala in goji predelavo, kot naravni diamant; Naravni diamanti so le preveč drago, tudi za zelo zelo majhne velikosti,čeprav so lahko "videz" precej velik v slikah

2),Moissanite Diamant, ki je tako resnična, da se lahko mimo tradicionalnih diamond testerjev in bo preizkušen kot naravni diamant nakit trgovin; Vsi drugi sintetični diamant ali simulirani diamanti(na primer "sona diamond" ali "nscd diamond" ne bo pass diamond testerjev, ker so preprosto narejen iz kubičnih cirkonij

3),Moissanite diamant ne bo sum, kot ponaredek diamant ni važno, kako dolgo nosite.Vse druge, ki se tržijo kubičnih cirkonij, ki temelji simulacijo diamond, kot so "sona diamond" in "nscd diamond" bo dobil oblačno kmalu po obdobju, in zelo težko obnoviti svoj prvotni sijaj potem bodo videti sleparstvo!

Moissanite je nedvomno in javno priznan kot najbolj briljantno gemstone v svetu, ki so tako "naravno", da jih še lahko prenese toplotno diamond testerjev,ki močno priporočilo!

VLJUDNO NASVETI A. vse izdelke v naši trgovini so resnične!lahko sledenje potrdila in kode na NSCD diomand urad neto B. Primarni NSCD diamant je najvišja Imitacije diamant,izgleda od realnosti I-J barve z leglo rumeno.C .vse izdelke v naši trgovini je zlati standard proces za predelavo, absolutno jamstvo kakovosti,je pridružila Združenje Potrošnikov, se lahko vrnete njih, če vam ni všeč, da je na vseh,uživajo svobodo nakupovanje v naši trgovini NAŠ JAMČI, A. Vsakdo, ki kupi osnovni NSCD diamant nakit v moji trgovini lahko dobite življenje-dolgo garancijo in Prenove, tudi vrnete brez razloga, tako dolgo, kot si ne želimo, da v 14 dneh po prejeti, tako lahko dajo svoje srce v vaš želodec B. projektiranje in izdelavo vseh nakit neodvisno,so strokovno proizvodne linije,strokovno master bo nadzor procesa od zasnove za dostavo v obljubljajo kakovosti za doseganje naše zahteve C. tako dolgo, Kot vam zagotavljajo sliko,smo lahko proizvajajo elementa vam zato po vaši potrditvi.Prav tako smo lahko proizvajajo PT950 platinum, 18K zlato je povečal, 18K zlato, 18K, platina in paladij vdelan diamantov v Južni Afriki PD950 ali vgrajena Mo Sangshi nakit.kontaktirate nas lahko svobodno če potrebujete pozanima za vsak primer posebej hvala vam, ker ste D. Obnovo storitve brezplačno: Prenova je brezplačna običajno,vendar kupec mora sprejeti celotna poštnina,leglo zaračuna o USD8 bo povzročil, ko postavka, ki so jih uničili unproper metoda za stranke O Dolžnosti: A) Davki in dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.B.Bomo pripomba vsaj, kot smo lahko o izjavi stanja za vas, da zmanjšanje dajatev za vas Našo Politiko Vračanja: sprejemamo vračajo v 14 dneh po prejemu artiklov.V malo verjetnem primeru, da je donos na zahtevo, vse se vrne, mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Programsko opremo za prodajo, se ne vrača.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj Komunikacije in Povratnih informacij: Prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli vprašanje: Kliknite pišite NAM, pošljite nam sporočilo,bomo odgovor v roku 24 ur, Preden se odpravite negativno ali nevtralno mnenje,vljudno prosim, da nas kontaktirate in komunikacijo za kakršno koli vprašanje,se bomo potrudili, ki zagotavlja najboljše storitve za vas

Karat 3Carat/Piece
Fine ali Moda Fine
Poreklo CN(Izvora)
Jasnost VVS1
Glavni Kamen Moissanite
Cut odlično
Blagovna Znamka TRIJE MOŠKI
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni
Barve IJ
Zunanji Premer 9MM

Podobni izdelki