2.7 M 2020 Umetna Zelena Božič Garland Venec Božič Doma Stranka Božični Okraski, Borovih Rattan Viseči Okras

€8.95

-16%

€10.66

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: umetni temnozelena smreka božič garland, prelit umetno božično garland, diy božič bor garland, pvc dolgo zeleni bor božič garland venec, umetni bor vrv garland, zeleni umetni garland božič, umetno božično zelenja garland, umetni white pine garland, umetni borove veje garland, lime green božič garland.

Bullet Točk:

1、Visoko Kakovost Materiala: iz visoko kakovostnega materiala, rattan je prijazna do okolja in ne povzroča alergij, ultra vzdržljiv za uporabo.

2、Veren in Slikovito: Božični venec videz veren in živahni, ki pomenijo upanje in blagoslov za naslednje leto!

3、Široko Uporabo: Božični venec je super za uporabo v zaprtih prostorih v dnevni sobi kaminu ali steno, ali za katere uporabo na prostem, na verandi, vrata ali okno.

4、Naravni Videz: Smreka-styled podružnice bi bujne in naravni videz, trpežne plastike je izdelan do zadnje sezone po sezone.

5、Eleganten Design: Ti dekorativni garland, so vse ročno.Na živahne barve združujejo tradicionalne vzorce, ki bi enostavno oči dotik.To je lepo dekoracijo za vaš Božič.

Specifikacija:

Material: plastika

Velikost: o 270cm/106.30 v Božično ratana

Teža: 550 g

Opomba: Ta izdelek nima svetlobe.

Seznam Vsebine:

Božič Rattan * 1

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

debelo da,
Vrsta Debelo No
Pakiranje No Darilo Polje
Spusti ladje podpora
Nastavite Vrsto No
funkcija 1 Na Zalogi Okolju Prijazno
Velikost
Material
Številka Modela Božič Ratana
Barve Zelena
Tip 2 Božič Ratana
Tip 3 Okno Bor Cone Dekoracijo
Tip 1 doma dekoracijo

Podobni izdelki