20x30cm Božično Drevo Stekla Predstavitev Doma Dekor Nepremočljiva Steno Kristalno Nalepko Okno Nalepke Odstranljive Počitnice DIY Dnevna Soba

€0.53

-32%

€0.79

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: quartz drevo, počitnice folije, nalepk, kristalni kamen, drevo, dekor sodobnega doma, božično drevo okraski gume, crack stekla nalepke, kamen, drevo, božič stekleni okraski, češnja steklo nalepke, doma dekor.

20x30cm Božično Drevo Stekla Predstavitev Doma Dekor Nepremočljiva Steno Kristalno Nalepko Okno Nalepke Odstranljive Počitnice DIY Dnevna Soba Festival Ozadje

Funkcija:

1. Material PVC prosojen film, varstvo okolja, nepremočljiva, ne izginja, ne upogibanje rob, umazana, se lahko scrubbed, se lahko prilepijo na gladke površine stene, ploščice, steklo, pohištvo in druge barve ozadja.

2. To ima svoj zadnji lepilo.Nazaj lepilo je odstranljivo lepilo, ki se lahko prilepijo večkrat (ga lahko odstranite kadar koli, ne da bi poškodovali steno površine).Vendar pa je treba opozoriti, da je oprijem med nazaj lepila in stenske površine bo postala močnejša in močnejša, in njene reusability se bo zmanjšala po dolgem času lepljenje.

Specifikacija:

Material: PVC

Velikost: 20 * 30 cm/7.87*11.81"

Slog: Božična Drevesa, Božično Drevo, B, Snežaka, C, Snežaka, D, Santa Claus E, Garland F, Garland G, Garland H, Garland I

Uporaba:

1. Poskrbite, da je površina na prilepite je gladko površino, kjer so konkavno in konveksno gube in piling off, ali zidne površine, ki niso dobro pripravljeni s temeljne barve, prosim, ne prilepi.

2. Izberite položaj paste, čisto plavajoče prah in madeži olja na površini zagotoviti, površina je suha in čista.

3. Po prilepite to naredite preprosto načrtovanje, seveda, lahko tudi to naredi sam, glede na vaše želje.

4. Odstranite nalepko iz dna papirja in ga prilepite neposredno, brez prenosa na film.Pri lepljenju, ga prilepite v sredini prvega in nato zravnajte in pritisnite levo in desno.

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Božično Drevo Stekla Nalepka

Nastavite Vrsto No
Številka Modela Božič
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki