1 Par Ribiško Palico Imetnik Nosilec za Vozila Backseat Ima 3 Palice, Primerna za avto, večina modelov Ribištvu Tackle Orodje Palico Imetnik

€10.42

-27%

€14.28

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: zte usmerjevalnik 37 v 2000ma, xiaomi brez okvirjev pokrov, fashon pleteni pulover, tradicionalni teethbrush, slim denarnice moških potovanja, pametno gledati 442 rubljev, šimer iphone xr primeru, čarovnice obleko letnik, xiaomi freckle oblačila.

Značilnosti:

1. Ima svoje palice v mesto, ga zapusti zadnji sedež, ki se uporablja za sedenje.Ohranja palice navzgor iz poti, brez pentlje in motenj.

2. To lahko imajo do 3 palice in backseat potnikov ne dajejo nobenih prostora za noge.

3. Lahko zložite zanko, ko želite, da jo shranite v vaše škatle za rokavice ali pod sedež.Imejte palice iz pogleda, varno in enostavno dostopate s to vozilo sedež nazaj palico prevoznika.

4. Preprosto obesite najlon zanko čez vašega vozila vzglavniki in pritrdite na dnu sedežev na varno.Brez namestitvenega orodja, ki so potrebna, in to je univerzalno za vsa vozila, ki so vzglavniki.

5. Izdelana iz visoko kakovostnih tkanina Oxford gradiva s funkcijami, močne, odporne na obrabo in trganje, ima dolgo uporabo življenje.

6. Imetnik je zasnovan tako, da organizirajo in zaščititi vaše ribiške palice varno notranjost vozila.Prevoz palice udobno, preprečiti zaplete ali že zlomljena.

Specifikacije:

Velikost:38x380mm

Material:tkanina Oxford,jermeni

Teža:365g

Pakiranje velikost:28x26x5cm

Številka Modela:Ribiško Palico Imetnik

Značilnosti:Prenosni / Zložljiv

Količina:2pcs/set

Prizor, ki ga želite uporabljati:V avto

Paketu: 1 par Vozila Sedež Nazaj Palico Prevoznik

material Oxford tkanine,tkanine
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Palico Imetnik
VELIKOST 38x380mm

Podobni izdelki