50# Upogljivi vedro multi-funkcijo ribolov vedro, ki je primerna za pohodništvo vrtnarjenje

€4.77

-60%

€11.93

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: Vedro, vedro avto, kosti vedro, vedro ribe, 4l upogljivi vedro, večnamenska zložljiva vedro, polje vedro, bob vedro, plastično vedro.

Upogljivi vedro multi-funkcijo ribolov vedro, ki je primerna za pohodništvo vrtnarjenje

Opis:

[Vsestranski zložljivo Vedro] To modro zložljivo vedro je idealen za različne naloge.Primerna za RV, kampiranje, ribolov, čolnarjenje, itd.Ali potrebujete ribe pail, prenosni umivalnik, ali karkoli drugega, se lahko zanesete na to kompaktno zložljiv pail, da bi dobili delo opravljeno.

Upogljivi vedro ima kapaciteto 20 litrov, ki se lahko enostavno odpreti, da 10.5 cm visoko in zložiti 4,3 palcev, ki je enostaven za prevoz.Visoko kakovostne tkanine lahko suho, hitro, upreti solzenje in podporo svoje teže.

[Neprepustne in nepremočljive] : To zložljivo vedro je izdelano iz nepremočljive tkanine hraniti vode stopnjo dobro in ne pušča nizko temperaturo, nepremočljiva, z močno neprepustne funkcijo, zdrave in varne za uporabo, lahko vodijo vode pasu daleč od pušča.

[Trajne & Dobro narejen] : uporabljamo samo najboljše materiale za kompaktno zložljiv bobni (premije 500 D tarps), napredne proizvodne postopke (trpežnih materialov, z dvojnim šivom in zaprti šivov) in strog nadzor kakovosti.To je le tako bomo lahko prepričani, da izpolnjujejo visoke standarde in pričakovanja kupcev - vi!

[Bpa free in 100% nakup brez tveganja] : Naše vedra so brez toksinov, kot so Bisfenol A in ftalati -- narejen za vašo varnost in okolje.Tudi to je idealno za potovanje psa sklede, konjske krme segmentov ali apple nabiranje košare!Vendar, če ne morete najti nov segment, ki izpolnjujejo vaša merila, prosim, ne skrbite - 60-dnevni denar nazaj garancije je na voljo!

Paket vključuje:

1 x Zložljiva vedro

Opomba:

Morda bo 2-3 cm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, dovolite rahlo napaka merjenja.

In zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Vrsta Float Ostalo
material b
Blagovna Znamka ISHOWTIENDA
Poreklo CN(Izvora)
VELIKOST a

Podobni izdelki