Božično Dekoracijo Doma Zavese Dekoracijo Sponke Risanka Lutka Sponke Okno Display Okraski Za Božično Darilo Plišastih Lutka

€1.70

-46%

€3.20

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: fnaf igrača, pliš, boot otroci pozimi, mehke igrače, fnaf mehke igrače, obraz plišastih, simpson steno, fnaf, coco lutka, fnaf plišastih igrač.

Značilnosti :

1.To vrsto zavese sponke so izdelane iz visoko kakovostne tkanine, tri-dimenzionalni rezanje tehnologije, lepe in žive risanke slike, in Velcro design, enostaven za uporabo!

2.Ti Božič zavese sponke nosilci so izdelani iz kakovostne tkanine, materiala in pozornosti do podrobnosti, lepa oblika trajne kakovosti, svetle barve, vaša družina in otroci jih imajo radi.

3.Ti Božič zavese sponke se lahko uporabljajo za različne priložnosti, samo preprosto jih om zavese ali vse plastenke, kot okraski, ali jo pošljete kot darila za otroke, za družino in prijatelje, veselje za vas in vaše ljubljene to praznike.

Opis :

Ta zavesa sponke je izdelan iz visoko kakovostne tkanine, tri-dimenzionalni rezanje tehnologije, lepe in žive risanke slike, in Velcro design, enostaven za uporabo!

Specifikacije :

Material: Tkanina

Velikost: 34* 27 cm

Teža: 96g

Ime: Božič brezosebna lutka zavese gumb

Plovila: priročnik + mehanske

Paket Je Vključeno :

1x zavese sponke

Opombe :

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Polnjenje PP Bombaž
Starostni Razpon 13-24 Mesecev
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Opozorilo NOBEN
Dimenzije 34* 27 cm
Spol Unisex
material Tkanine
Številka Modela Risanka Santa zavese sponke

Podobni izdelki