Nakit, Izdelava Diy Rodij Ton Jasno Beli Kristalni Ljubim Vas Odpreti Srce Čare

€11.02

-34%

€16.95

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: krzno copate bleščice, šminka baby korejski, slika lesa teethers, pomivalni stroj prijavite otroci, krzno slim telovnik, suknjič, hp p1505 logiko odbor, esquire zadnji številki, citroen pcf 7936 ključ, šminka aji vilumwn.

Predmet : Nakit, Izdelava Diy Rodij Ton Jasno Beli Kristalni Ljubim Vas Odpreti Srce Čare

Fine ali Modni : Moda

Prilagodite :Sprejemljiva

Uporaba: Diy Nakit, Izdelava

Druge barve, kristalno na voljo ,vse posebne zahteve, prosimo, obrnite na nas prosto ,hvala !

Načini Plačila :

Samo prepričani, da plača na nas preko www.goodyear20poti.si Depozitni preko Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , Bank in Prenosi .Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Pakiranje Podatki:

Vsak kos je packeged z OPP vrečko, in da vsak je poslala uporabo Mehurček ovojnico ali večplastne cevi zunanji ovojnini .Ščiti elemente iz škodljivo v tranzitu, ko pride do vsake stranke.Dostava Podrobnosti:

Povratne informacije:

Pozdravljeni, prijatelj!Če ste zadovoljni z blagom in naših storitev,vas Prosimo, da nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic .

Če imate kakšno vprašanje o blagu ,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da vam pomagajo rešiti to,preden se prepričajte, da nam negativne povratne informacije.Hvala, ker ste.

O nas:

Smo neposredni tovarni v YIWU Kitajska ,ki je znan kot blago raj za nakupovalce ,naše podjetje je poklic izdelovalca najbolj v modi pribor in nakit.

Trenutno drži poslovno filozofijo "stranka najprej oblikovati naprej" in načelo stranke najprej ,zagotavljamo kakovostne storitve .Vrhunsko kakovost in razumne cene so naše glavne prednosti ,da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu .Izdelek, Proces

Popis

Postavka Vrsta Čare
Fine ali Moda Moda
Uporaba Diy nakit, izdelava
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Prilagodite Sprejemljiv
Kraj izvora Yiwu Zhejiang Kitajske (Celinska)
material cinkove Zlitine
Čare Tip Srca
Številka Modela C100318
Glavni Kamen Crystal
Slog Trendy
Spol ŽENSKE

Podobni izdelki