Tuš Filter miniwell 2021 Nadgrajeno na Visok Pretok Univerzalne Tuš Glavo Filter Papirju, Filter za Trde Vode, Filtriranje Vode Mehčalec Sho

€25.22

-14%

€29.67

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: komplet tuš, univerzalni tuš glavo velike, ženiljske tkanine, zavese, vodja tuš, miniwell l610, nadomestni filter miniwell, univerzalni črni tuš glavo, žakarske tkanine tapiserija, Tuš Sistem, gay tuš glavo.

JEDRO TEHNOLOGIJE - CND PROCES MEDIJEV

Edinstvena kombinacija PP bombaž in sestavljenih ogljikovih vlaken ustvari popolno filtrirni sistem.Med te obdelave, prosti klor, ki se absorbira, kot tudi nekatere škodljive težke kovine, kot so baker, svinec, živo srebro in drugi, prevlečeni na srednje površino, tako da učinkovito odstrani iz vode. - PP Bombaž Filter Z večino micron luknje, ki so v pomoč filter pesek, rjo in začasno trdne snovi. - Composite Aktivira Ogljikovih Vlaken izvedba 5-krat kot normalno oglje, zmanjšuje 99% klora, Thms, neprijetne vonjave, comtaminants, škodljivih snovi in druge nečistoče.

PODROBNOSTI IZDELKA

- Sestavni tvorijo zdravljenja v Primerjavi s preprostimi materiali vrečki, naše sestavni tvorijo zdravljenje nadgradnje učinkovitosti filtracije mediji močno poveča življenjsko dobo in absorpcije prostora za 5-krat kot prej.Medtem, pomaga, da se prepreči uhajanje vode. - Inteligentni zaslon Inteligentni navedba zaslon, ki vas opomni, kdaj zamenjajte filtrirni vložek.Da je udobno in učinkovito, ko se konča signal kaže, rdeča, zamenjajte celotno ena. - Popolno zlitje vezave tehnika enkratno tvorijo tehnika za porcelana videz, niso prevlečeni brez lepila - Visoka Zmogljivost Učinkovito brez zmanjšanja pretoka vode in deluje s hladno in vročo vodo.Hiter pretok 2.0 GPM in filtriranje kapaciteto največ do 8000 litrov! - Nemoten Pretok Vode Obdržati velik pretok vode pa vzdržuje odlično učinkovitosti filtracije.Pustite, da boste uživali v najboljši tuširanju izkušnje.

Miniwell Tuš Filter vam revolucionarni naravni tuširanju izkušnje. - Za dobro izvedbo si oglejte testiranje rezultat na levi strani.Po filtraciji za L730, pesek umazano vodo zavrtite jasno takoj.Lahko naredite testiranje za sebe.Testni Trak je opran s filtrirano vodo,ki ne pojavijo klora, medtem ko je Strip B je oprati z vodno pipo, z 0,3 ppm chloine. - Backwash Zaradi visoke filtracija natančnost, če nečistot tapnite voda preseže normalno standard, se bo enostavno zamašena v kratkem času, kar vodi do znižanja tlaka vode in naredi waterflow manjše.Prosimo, poskusite backwash filter prvič, če se še vedno ne deluje, prosimo, ne oklevajte v stik z našim servisnim ekipa,hvala.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Lahko uporabljate s katero koli režijske Tuš Glavo, Ročni Tuš ali kad Glavnik.Ta sistem je za enkratno uporabo izdelka, prosimo, zamenjajte celotno enoto, ko je konec življenja.Ne uporabljajte ga z vodo, ki je microbiologically nevarno ali neznanega kakovosti vode brez ustrezno dezinfekcijo pred ali po sistemu.Ta sistem ni za uporabo kot pitna voda enote za obdelavo.

Pogosta VPRAŠANJA

V: ali ste se domneva, da potisni gumb Vsakič, ko uporabite?Ali preprosto začetno nastavitev?

A: Prosim, pritisni gumb ob prvi namestitvi.To je kazalnik, ko je filter potrebno zamenjati, kot tudi.Torej, ko jo dobim nazaj ven, morate zamenjati filter.

Q: Lahko ga odstranite chloramine?

A: Hvala za vaše vprašanje, ga ni mogoče odstraniti chloramine, vendar je njegova visoka natančnost omogoča, da odstranite zadeve, za katere velikost, ki so večji od 10 mikronov in se znebite 99% klora.

Q: Ali je zamenljivim vložkom?

A: Žal mi je, ta model je disaposable izdelka, to ni zamenljivo kartušo.

Zgodba Blagovne Znamke

Zavezujemo, da bomo v ustvarjanje prečiščevanje vode, oprema za navadne družine, zagotoviti stroškovno učinkovito čiščenje vode, namesto razkošje, da bogati ljudje.Več varnosti in zanesljivim Iz datuma rojstva, ki smo ga opravlja kot svoje poslanstvo, si prizadevajo za proizvodnjo izdelkov po nižji ceni, ampak ohranjanje stabilne kakovosti!

Slog Sam Glavo
Blagovna Znamka miniwell
Vrsta Osnovna Podpora Za Vrsto
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Končna Površina NOBEN
Tuš obliko KROG
Tuš Glavo Funkcija Varčevanje Z Vodo Tuš Glave
Vrsto Namestitve Stenske
Je Pametno Napravo No
material Plastični
Številka Modela 730XC1

Podobni izdelki