2017 Nova Elektronska peresa točke obdelavo Osebnih meridian terapije naprave telesno zdravje, analyzer

€58.33

-17%

€70.28

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: primeru iphone x indi kde, digitaizer 2 5d gt 911, primeru huawei p10 galaxy, zajema roke moto acer, zajema visi galaxy s10, poceni krznen čevlji prodajo, poceni malčke športni copati, primeru iphone x cambodai, digitalni termometer ce.

Napetosti, 110V - 240V, uporabo po vsem svetu.

Tradicionalna Kitajska akupunktura, ki je postopek za vstavljanje in upravljanje filiform igle v različnih točkah na telesu, za lajšanje bolečin ali za terapevtske namene.Ta tehnologija izvor iz Kitajske, vendar bi manipulira s kvalificiranim zdravnik in bolnik mora imeti bolečine, ko uživajo zdravljenja.vendar pa je zdaj naš novi izdelek, ki bi v tujini tehnologije in v kombinaciji s tradicionalno kitajsko akupunktura tehnologije, daleč stran od bolečine iz iglic in pomoč zdravnika, naj ga uživajo zdravljenja in ob vsakem času in povsod sami.

Funkcije:

1.Toplote zdravljenja-- blazine lahko proizvajajo temperature s stopnjo 45-55, ki bo zdravljenje bolj učinkovito, da olajša utrujenost in ozdravitev perifernega živca poškodbe in paralizo.To vam bo pomagalo, da sproščanje dušikovega oksida,in nato sprostite krvnih žil, da se prepreči blokiranje-up krvnih strdkov.

2.Acupoint iskanje našli acupoint ne samo roko, ampak tudi na vaše telo.

3.Acupoint detektor preverite acupoint na dlani, da diagnoze, zdravstveno stanje,če je številka na desni strani kaže, 0-16,to pomeni, da ste v zdravo stanje;Če kaže 17-49,je sub-zdravo stanje;Če kaže nad 50,to pomeni, da se lahko bolezen v telesu.

4.Zdravilo pet načinov masaže frekvenco, kot je Kovanje\Akupunktura\Cupping, Strganje, Masaža, in tudi način celostnega recept za zmanjšanje krvnega tlaka, vratu, pas in noge.

Rangle zdravljenja:

Primeren za različne akutne in kronične bolezni,pomočnik za zdravljenje artritisa,periarthritis,bolečine v mišicah in bolečine delov, kot so vratu,ramen,ledja,noge in tako naprej.

Blagovna Znamka HANRIVER
Uporaba Telo
HANRIVER 1-2
Standardna Napetost 220v

Podobni izdelki