Na 2021 Najnovejših Terapevtskih Laser za Najem Zdravljenju Kronične Bolečine v križu naprave

€3 602.87

-14%

€4 238.67

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: ploščica ledvene, bolečine v mišicah, noge bolečine, anti bolečine, črni laserski kazalec, laser cutter materiala, maska bolečine, ljubezen bolečina, od bolečine, led terapija.

Celoten paket, vključno z:Glavna enota*1+buljiti*2+adapter*1+priročnik knjiga*1+ohišje*1

Model: COZING-T05P1

V tem obdobju Epidemije , iz oči v oči, da ne kakršno koli delo zdi, da ni dober posel, tako COZING posebej prilagodili COZING-T05P1 za zdravnike , to je speically uporablja za najem .

Zdravniki lahko izposodite iz naprave, potem pa še bolniki lahko samostojno zdravljenje doma.

Če bolniki trpijo bolečine v vratu,zdravnik, grof ,le 15days ,en dan 30mins ,je lahko lajšanje bolečin ,tako da je najem napravo,nastavite čas je 450mins ,in 15 dni

je ven ali 450mins je zmanjka,on/ona mora vrniti naprave.Če več reguliranih dan ,bolniki, mora dodatno plačati

Primerjaj z drugimi lajšanje bolečin naprave,naše COZING-T05P1 prednosti, kot sledi:

1.Bolečine laserji lahko dajejo v najem.

2.Zdravljenje časa lahko nastavite , ko čas se je zunaj , bo naprava samodejno zaklenejo.

3.Napravo lahko odklenete in zdravljenje časa lahko nastavite kot dejansko povpraševanje .

4.Prenosni , COZING-T05p1 lahko uporabljate tudi med polnjenjem ali brezžično.

5.COZING ima lastno R&D ekipa, torej tehnologije, ki vodijo posodabljanje.

6 .Brezplačno zdravljenje protokol in brezplačno posodobitev programske opreme, kot podprte

7. 2 leti garancije , in 2 leti kasneje ga lahko spremenite novo obliko bolečine laser kot nizko ceno.

8. Uporablja se lahko brezžično ali med polnjenjem .

COZING-T05p1 navedb:

1)Artritis, Spodnjega in zgornjega bolečine v hrbtu, Bolečine v vratu Olajšave;

2)Športne poškodbe, Teniški komolec, Plantarni fasciitis zvini, Sveže brazgotine, Rane & Razjede akupunktura, in celjenje Ran;

3)Rehabilitacija Terapija, Prostatitis, Zmanjšuje vnetja in otekline,

4)Obrazno paralizo, Prsni hiperplazija prostate, Materničnega vratu spondiloze, Neurasthenia(nespečnost), Scapulohumeral periarthritis, RA(revmatoidni artritis), Proplapse ledvene medvretenčne plošče, Išias,Cistitis,Algomenorrhea,Varicosity, Zamrznjeni rami.Kaj je značilnosti COZING-T05p1:

1. Odlična kombinacija 650m in laserjem 808nm, max.izhod je 1200mW.

2.Zdravljenje model in moč se lahko prilagodi vaše povpraševanje je še v uporabi .

3. Baterija napaja, se lahko ponovna uporaba.

4. Ni potrebe, dlančnik, stojalo se lahko določi.

5. Lahko se uporablja za dom, klinični &bolnišnici, donosnost NALOŽBE je precej dobra.Nizka raven lasersko zdravljenje koristi:

Low level laser therapy, se šteje, da je neinvazivne, neboleče in varno.Low Level Laser Therapy (LLLT) uporablja lasersko svetlobo energije, da spodbudi celice, da deluje optimalno.V telesu, svetlobo občutljivih chromophores in drugih elementov znotraj celice absorbirajo energijo, ki sproži vrsto pomembnih fotokemične spremembe, kot so povečana proizvodnja ATP.Mitohondriji in Kreb je Cikel stimulacije sproži proizvodnjo ATP, ki zagotavlja celice z ekstra energijo, ki je potrebna za pospešitev celjenja in pozitivno vplivajo na bolečine.Te dejavnosti se lahko pojavijo v vse vrste celic in vključuje križne vezi, živcev, hrustanca in mišice.

Kako Lasersko terapijo bolečine?

Ko gre za kronično zdravljenje bolečine in upravljanje, mnogi bolniki so poskusili vse.Od vaja za injekcije, da kirurgije, nekatere kronične bolečine pogoji, občutek, da so neozdravljive.

COZING laser terapija je neinvazivna lajšanje bolečin tehnika, ki uporablja nizko stopnjo lasersko zdravljenje za zmanjšanje bolečine in vnetja.Najpogosteje se uporablja za bolečine povezane z artritisom ali išias.To je bilo se v Evropi uporablja za lajšanje bolečin desetletja in je pred kratkim bila uporabljena v zdravstveno nego na domu.

Low Level Laser Therapy (LLLT) uporablja lasersko svetlobo energije, da spodbudi celice, da deluje optimalno.V telesu, svetlobo občutljivih chromophores in drugih elementov znotraj celice absorbirajo energijo, ki sproži vrsto pomembnih fotokemične spremembe, kot so povečana proizvodnja ATP.Mitohondriji in Kreb je Cikel stimulacije sproži proizvodnjo ATP, ki zagotavlja celico z ekstra energijo, ki je potrebna za pospešitev celjenja in pozitivno vplivajo na bolečine.Te dejavnosti se lahko pojavijo v vse vrste celic in vključuje križne vezi, živcev, hrustanca in mišice.

Kako delujejo COZING-T05p1 instrument?

1.Priprava pred zdravljenjem: Uporabite toplo vodo, za čiščenje kože je prvo, potem se posuši površina.izogibajte se temnih las, moli, ali rojstva znamk.

2.Vklop: vklop laser s pritiskom na tipko za vklop / izklop 2 sekundi, dokler se na zaslonu prikaže.

3.Nastavitev časa obdelave: pritiskom na tipko "Ura" gumb, Nadzor čas dolžina.

4.Nastavitev zdravljenje moč: pritiskom na gumb "Power" gumb, obstajajo štiri intenzivnosti, da izberejo

5.Začetkom zdravljenja: Ponovno kratko pritisnite tipko "ON/OFF", da začnete zdravljenje, boste videli laserske sonde začeli ki oddaja svetlobo.Postavite napravo na območju, ki se obravnavajo.

6.Izklop: Pritisnite tipko On/Off gumb za 2 sekundi, dokler se indikatorska lučka ne izklopi, in ni zaslon.7.Polnjenje: Laser naprava, ki prihaja z polnilna litijeva baterija v notranjosti.Naprava bo oddajajo piskanje, ko primanjkuje moči, prosimo, da ga priključite na enoto za polnjenje.To traja 8-10 ur, da se popolnoma napolni.

Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivost Baterije
Uporaba Telo
Laser didoe
Ime Izdelka
Blagovna Znamka COZING
808nm laserska dioda
Valovna dolžina
Velikost izdelka
Funkcija
Delovni način
Funkcija
Predmet

Podobni izdelki