1Set=4/8pcs Dekleta Ins Style Candy Barve Preprost Val Geometrijske Lase Posnetek Ostra Dodatki za Lase

€0.67

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: pin vise, nastavite pin, sponke za lase, pribor za lase, zemljevid pin, smešno pin, pin shrani, pin potovanja, Ostra, cvet pin.

Eleganten design, lepe slog, visoka kvaliteta, nizka cena in visoka stroškovna učinkovitost.

Izpolnjujejo modni okus mladih.

To je prva izbira za modo, stil in osebnost.

Velikost:5.5 cm; Modeliranje : kovinski Paketu :4/8pcs/set*Lase posnetek Opombe : Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-2 mm napaka, zaradi ročnega merjenja.Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje,če se izdelki imajo nekaj težav.Hvala za vaše razumevanje.Druge Opis

1.Pošiljko

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovni dan po plačilu izbrisani.

Običajno element, ki bodo prišli v 20-50 delovnih dni po odpremo.Brazilija potrebujejo več časa, 50-70 delovnih dni po odpremo (dobavni rok je ocenjena, vendar ni zagotovljena) Med počitnice sezonah, je lahko za dodatne zamude.

2.Vračilo kupnine

V naši prodajalec pogled,kupec je Bog, obravnavamo vsaka stranka z previden in pozoren, da bo stranka zadovoljna in se imeli odlično,prijetno nakupovanje.

V primeru,da niste zadovoljni z izdelkom ali storitvijo, prosimo, obrnite na nas.Tukaj smo, da za pomoč in odpravite vse težave.In ko se obrnite na nas, izdelki se lahko ponudi zamenjavo ali vračilo hitro in učinkovito.

Vljudno prosim, ne pusti negativne povratne informacije, brez obrnete na nas problem, to bo treba upoštevati v končni ločljivost & nobenih dodatnih vizitko ali e-pošte odgovor bo na voljo.In smo lahko ne nudijo izmenjavo ali dati povračilo storitev za vas.

3.Opomba

A:sprejemamo Ali plačati, in vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

B:Če želite, da kupujejo velike količine ali trgovini,pošljite E-pošto, Sporočilo ali Trgovino Manager, vam bomo najboljšo ceno.hvala

C:Ne glede na to, koliko je vaš izdelek vrednost,bomo razglasi z nižjo vrednost, da se prepreči meri davek za kupca.Če parcela je velika, smo jih poslali vse v ločenih v primeru carinski želite davčni paket.

4. *Povratne Informacije & Service*

Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti negativne povratne informacije, nam daje priložnost, da odpravite težavo.Bomo seveda prepričajo.

Preprosto šolanja, negativen ali nevtralen povratne informacije lahko?t rešiti problem.

Ko zapustite pozitivne povratne informacije za nas, se bomo vrnili na enak da boste takoj.

Količina 1set=4/8pcs
Paket Opp Vrečko + Bubble Wrap
VELIKOST 5.5cm
Padec Shippin Trgovina & Drop shipping sprejeti
Postavka Vrsta Lase Posnetek
Številka Modela A
material Kovine
Material & Teža Kovine
Vrsta Lasnice Vzorec
Slog Moda
Spol Ženske Ženska, Otroci, Dekleta, Gospe, Dame

Podobni izdelki