3Pcs/Set Akril Lase Posnetek Tortoise Lase Posnetek Geometrijske Barettes In sponke za Lase Padec Ladijskega prometa

€2.36

-16%

€2.84

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: audi a5 sončnega posnetek, posnetek na, balzam labial, nevihte lase, 10 aligator sponke za lase, afriške seksi sliko, funt jekla lase posnetek, ličila miss rose, francoski čipke tkanine 100mm, hairclip plesni.

Opis: Razvrstan Barv in Stilov:Na modne barve in sloge akril lase posnetek je primerna za vse večina vse lasje stilov dekleta in ženske.Različne tortoise lase sponke za zadovoljevanje različnih potreb.

Premium Gradiva: akril barrette in sponke za lase za ženske, ki so narejeni iz akrilnih smol in zlitine.To akrilne smole lase barrettes se lahko upre praske, kapljice in deforms.Močan in vzdržljiv material, ki naredi tortoise lase posnetek precej veliko in lepe.

Biti v središču pozornosti: To akrilne smole lase barrettes je idealen za različne priložnosti, kot so stranke, prireditve, rojstni dan, banket, prelivanje, obletnico in dnevno nošenje.Akrilna lase posnetek lahko v celoti pobota svojo lepoto.

Non-Slip Akril Barrettes: akrilna barettes in sponke za lase za ženske sprejme posebno obliko raca zakona z majhnimi zobe na obeh straneh.Tako lahko zagotovi trden oprijem na tako debele in tanke lase.

Brez težav Garancija: stojimo trdno za naše izdelke.Vsak smolo lase posnetek prihaja z življenjsko dobo kakovosti garancijo.Za kakovost vprašanja, zamenjave ali povračila, je dovoljeno.Opomba: Ne, trgovina na drobno paket.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Blagovna Znamka miss rose
Številka Modela GUGUJI222
Količina Drugo
material Kovine
VELIKOST OTHER
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki