Stojalo Za Sony PS5 Play Station Playstation PS 5 Krmilnik Imetnik Gamepad Pribor Ukaz Podporo Daljinski upravljalnik Palčko

€4.22

-40%

€7.04

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: igra ps5, nadzor stojalo, playstation 3 deli, dodatna oprema, ps5, fan ps5, gamepad, ps4 stojalo, ps4 nalepke vinyl, roza vinil zaviti, play station 5 sony.

Podpiramo padec ladijskega prometa!Značilnosti: 1. To je posebej oblikovana in izdelana za igranje igre, priročen za shranjevanje krmilnik za igre. 2. Trajnostni: iz ABS močne trajnosti in visoko trdnost, ta igra ročaj imetnik je visoko abrazijsko odporen in vzdržljiv, in je lahko trajalo dolgo krog za vašo uporabo. 3. Široka uporaba: Prihaja s široko področje uporabe, uporablja se lahko v številnih priložnostih, dom, šola, pisarna, itd., zelo praktično in uporabno za vsakodnevno uporabo.Opis: Ročaj zaslon stojalo z USB kabel za polnjenje, je posebej zasnovana za igro ročaj, priročen za shranjevanje krmilnik za igre.Tehnični podatki: Primerno izdelkov: za PS5 gamepad Področje uporabe: ročaj zaslon stojalo Material: ABS Paketu: 1*nosilec 1*USB kabel Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po oddaji naročila.Če imate kakršne koli težave s plačilom,prosimo, kontaktirajte nas čim prej.

Nudimo 30 dni garancije.Če je predmet, ki je v okvari,nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje,da bi kakovosti za vračilo ali menjavo blaga.Kupec je odgovoren za vse stroške pošiljanja, ki so nastali

Mi ladje po EMS, DHL,UPS,hong kong Post Air mail /China Post air mail/Singapur post air mail .Spodaj so nekatere express podjetje dostave tim

DHL dostava običajno traja 3-7 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

EMS dostava ponavadi traja 8-12 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

UPS dostava ponavadi traja 3-5 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

HongKong post air mail:dostava običajno traja 15 - 30 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

Kitajska Post Air Mail:dostava običajno traja 15 - 30 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.Mi zaračuna dodatno, ladijski promet pristojbina če je vaša lokacija je oddaljena ali bomo uporabili drugi način dostave.

Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej,vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite nas aktivno povratne informacije nam pišite pred odhodom koli negativna naravnih povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vsak problem.

Blagovna Znamka DOBE FOMIS ELEKTRONIKA
Združljiv Znamko/Model SONY
Poreklo CN(Izvora)
SONY Model PlayStation 5
Številka Modela Dobe Stojalo Za Sony PS5 Playstation Play Station PS 5 Krmilnik

Podobni izdelki