Eno urnim navijalu z Tih Motor 5 Delovnih Načini Bambusa, lesa Notranjost Bele PU Usnje Ultra-tih Japonski motor

€98.85

-35%

€152.08

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: cvetlični vonj, sola, bambus za večkratno uporabo slame, bambus zobna ščetka, orodje žepna ura, aroma cvet, klasična žepna ura, Otroške Tablice Bamboo, zlata žepna ura, Iz nerjavečega jekla, trak watch.

Značilnosti:

Zgrabi, Pojdi, Potovanja: velikost tega jqueen eno urnim navijalu je le 5 - "*5"*6".In lahki litchi konča materiala, dvojno napajanje (Baterije niso vključene) naredi to res prenosen in priročen za kakršno koli uporabo na prostem, kot so potovanja, obisk sorodnikov ali prijateljev, ali vseh poslovnih potovanj.In tiho Mabuchi motornih bo varujemo vaše zdravo spanje na poti.

Jqueen, Ubla Tehnologije: Posebne litchi usnje dokončaj lupini zavito, nastavljiv antilop dokončaj usnje.Jqueen urnim navijalu uporablja edinstven material združiti ekskluzivno oblazinjenje tehnologije in lep videz popolnoma.

Enostaven za Uporabo: Pet nastavitve programa, več rotacije načini (glej opis), da urnim navijalu enostaven za uporabo.In več združljivo, da je vaš ljubljeni ure.

Prilagojen Za Vas: Domiselne litchi konča Materiala, očarljive teksturo.To Jqueen eno urnim navijalu je retro in minimalističen.Zato je doubtless, da eno urnim navijalu je prilagojen za vas, ali zase ali za darilo na festival, kot so Božič, Zahvalni dan, Valentinovo, Dan očetov ali za izredne prisotna na Obletnica.

Kaj Dobite: brezskrbno Jqueen 18 mesecev kakovosti, garancije, in potrebne opreme za Jqueen urnim navijalu (za več informacij si preberite opis).Opis izdelka O Izdelku Material: Premium Kakovosti Litchi Zrnasto Usnje Dokončaj.Videz: Luksuzna litchi lupini z Jqueen, Ubla Tehnologije.Trajnega zlitina križišču, nastavljiv antilop dokončaj blazino.Merjenje: 5"*5"*6" (Dovolj prostora za težke ure).Teža: 3.5 LB.Uporaba: odlična izbira za darilo veliko festival (Božič, Zahvalni dan, očetovski Dan, Valentinovo) in Obletnica.Vaši družinski člani in prijatelji morajo všeč.Enostaven za Uporabo Načina: (1) Navijalec je izključeno. (2) v smeri urinega Kazalca samo: 2 minut, struženje , 6 minut za počitek in cikel se ponavlja. (3) v nasprotni smeri urinega kazalca samo: 2 minut, struženje , 6 minut za počitek in cikel se ponavlja. (4) v nasprotni smeri urinega kazalca 2 minut, struženje , 6 minut počiva, nato v smeri urinega Kazalca 2 minut, struženje , 6 minut za počitek in cikel se ponavlja. (5) v smeri urinega Kazalca Zavrtite 5 minut,v nasprotni smeri urinega Kazalca Zavrtite 5 minut, ponovite zgoraj za 3 ure,počitek 9 ur,Ponovite.Obvestilo za Uporabo 1. Prosimo, pripnite uro trak na blazino, preden si dal gledati v winder, da bi se izognili morebitnim strganje med watch in steklene površine. 2. Prosim, ne ročno spin winder, saj bo poškoduje vaš urnim navijalu. 3. Ko gramofon se vrti, se ne ustavi ali odstranite gledati z roko. 4. Ne postavljajte pod soncem ali vlažnih mestih. 5. Ure in baterije niso vključene.Pakiranje Seznam urnim navijalu*1 AC Adapter*1 Priročnik*1 Garancijski list*1

Notranjost Bela PU usnje
Motor Ultra-tih Japonski motor
Moč ac adapter
Postavka Dolžina 13inch
Delo Načini 5 načini
Element Teža 1500g
Element Širina 13inch
Hrup Zelo zelo
Blazine 1+0
Številka Modela 5Z110ZB
Postavka Višina 15.5inch
material Bambus, Les
Stanje Novo z oznakami
Baterija podpora

Podobni izdelki