Za Tesla Model 3 2017-2019 sredinski Konzoli, Flocking Škatla za Shranjevanje Armrest Box Škatla za Shranjevanje Avtomobila Notranje Spremembe

€6.78

-24%

€8.93

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: indeks kartico obroči 2 palca, indeks kartico abecednem, indija imitacije nakita, indija penis širitve, indija bedsheet velika velikost, neuničljiv mobilnega, neodvisni dekle qoutes, indai westbrooks hlače, indija geometrijski vzorec.

za Tesla Model 3 2017-2019 sredinski Konzoli, Flocking Škatla za Shranjevanje Armrest Box Škatla za Shranjevanje Avtomobila Notranje Spremembe

[Odlično Zasnovo]: To zgrinjati polje se nahaja v sredinski konzoli.To ne vpliva na zmogljivost spodnji del konzole, niti ne vpliva na odpiranje in zapiranje pokrova na konzoli.

[Funkcija] Ta pladenj je narejen globlje, primerna za veliko-velikost očal ali peresa in svinčniki, kot tudi kovance, poslovnih avtomobilov ali ključne karte.

[Vzdržljivost] Neravan in trajne.Vbrizgavanje oblikovani iz trdna ABS v enotno podjetje.

[No-slip] Celoti nekosmičena, s klobučevino, se predmet ne bo potisnite med vožnjo.

[Mehko površino]: Zelo mehka na in zelo gladko.Vaša sončna očala nikoli ne bo popraskal.

[Nameščen flash] Enake velikosti kot sredinske konzole, ki je nameščen neposredno, ni treba spremeniti.V le nekaj sekundah, vašo konzolo bo bolj organizirani.Mora imeti za Tesla 3 dodatna oprema!

Uporablja modele: za Tesla Model 3 2017-2019

Barva: črna

Material: zgrinjati, iz plastičnih mas

Vsebina Paketa:

1 * Centralna Škatla Za Shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrsta Materiala Kot je prikazano
Vrsta Armrest Škatla Za Shranjevanje
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki