Avto Sedež Vrečko Za Shranjevanje Organizator Oxford Krpo Zložljivi Zadnji Sedež Kick Mat Zaščitnik 8 Žep Za Shranjevanje

€25.64

-9%

€28.48

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: vrata avtomobila plesni, audi s5 ogljikovih vlaken notranje trim, land cruiser lesa, avto handkerchief, prado lesene, camry lesa, tkiva vizir, toyota lesa trim, hilux notranjost, land cruiser notranjost lesa trim.

Avto Sedež Vrečko Za Shranjevanje Organizator Oxford Krpo Zložljivi Zadnji Sedež Kick Mat Zaščitnik 8 Žep Za Shranjevanje

Uvod:

1.Barva: Črna.

2.Material: Oxford Krpo.

3.Dimenzije: 56x42cm/22x16.54inches.

4.Pakiranje Vsebuje:1 Kos Avto Sedež Nazaj Organizator.

Postavka Funkcija:

1.Shranjevanje in zaščito vašega backseat: zaščita pred umazanijo, prah, blato, sneg, led, scuffmarks in madeži

2.Ne povešanje: prilagodljivih trakov in trdno zaponke na obeh zgoraj & spodaj preprosto varno avto voznik sedež back protector za vzglavnik in spodnji strani sedeža, dovolj dolgo in enostaven za namestitev;

3.Deluxe žep za shranjevanje organizator: lahek trgovina, igrače, knjige, prigrizki in drugih osebnih predmetov v priročno visoko zmogljivost žep

4.Močno šivi: šivala z visoko gostoto, visoko vleče in visoko kakovostnega bombaža, niti blizu šivi, št off-line, vam ni treba bati, vsaka solza vprašanje o tem backseat avto organizator.

5.Visoko kakovostni materiali in nepremočljiva: avto backeat origanizer je izdelan iz visoko kakovostnih materialov in sedež back protector je izdelana iz močnega oxford krpo material za zaščito sedeža pred praskami, obrabo, umazanijo in obrabo.To je vodotesen in enostaven za čiščenje.

6.Enostaven za namestitev: si samo določi pasu na vrhu avtomobila, vzglavnik, trakovi dnu je pritrjen na dnu sprednji sedež, in postane ergonomsko vrečko za shranjevanje.Pralni stroj, enostaven za shranjevanje in dal v prtljažnik, ko ni v uporabi.

Avto Sedež Vrečko Za Shranjevanje Organizator Oxford Krpo Zložljivi Zadnji Sedež Kick Mat Zaščitnik 8 Žep Za Shranjevanje

Carinski & Dajatev

Q, --ali vaša cena vključuje dajatev in davka na dodano vrednost, Koliko davka moram plačati?

Ne, cene naših izdelkov ne vključuje dajatev in davka na dodano vrednost.Pravkar smo vam zaračunajo stroški blaga in ladijskega stroškov.če boste plačali DDV, morate samo, da je plačilo za svoje navade.

V večini držav, boste morali plačati davke ali dajatve na uvožene proizvode.Včasih blaga pod določeno vrednost, ali v določene kategorije, ne prevzemajo davkov.

Pravila se razlikujejo v vsaki državi.Na žalost ni pot za nas, da poznate pravila, predpisov, običajev, tradicij, prakse, vrzeli, sisteme, sisteme, birokracijo, kode, zakoni, ali sodb vsako posamezno državo.

Zato ne moremo in ne bo, ponujajo nasvete o davkov v svoji državi.Kot kupec, to je vaša odgovornost, da ugotovite, da informacij, preden bi.

Če boste morali plačati uvozne dajatve in/ali dodatnih dajatev in davkov na promet, potem bi ga morali plačati, da v kurirja, da ob prejemu paketa (- e).Ne moremo izračunati to za vas, in obstaja način, da se vnaprejšnje plačilo.Če ste spusti-dostava ali pošiljanje darilo element, da nekdo, prosimo zagotovite, da se zavedajo, možnost plačevanja davkov ko prejema blaga.

Blagovna Znamka AUMOHALL
Vrsta Sedež Nazaj Vrečko
Vrsta Materiala Oxford Krpo
Barve
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki