Princesa 1. Rojstni dan Fotografija Ozadje Studio Digitalno Natisnjena 3x5ft Vinil Kulise za Fotografiranje Novorojenčka Baby Foto Rekviziti

€12.72

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: trak 120 led smd 5050, strip 120 led 3 meters, obroči nastavite rumena bela, pulover ženske, zaprtje, siva usnjena torba ženske, odstranite krono dirka orodje, copati ženske premožni, strune ženska 10 paketi, vibreuse električni strešnik.

Kratek Uvod

To je 5 ft*6.5 ft(150 cm*200 cm) ozadje z splošnem videzu slike, in popolnoma brezhibno, pomeni, da je en kos kulise.Ozadja so primerne za Poroko, Otroke, Fotografija, Počitnice Stranka, Rojstni dan ali Fotografijo, Kabin itd.Če potrebujete velikosti, ki je večja od 150 cm*200 cm, prosimo, obrnite na nas in dodatne stroške je potrebno, tudi velike velikosti okolij so šivov, prosim, ne skrbite, saj šiv ne bo posegala s fotografijami.Za vsa vprašanja in težave, vas prosimo, da stik z mano, bom naredil moj najboljši odgovor in pomoč.

Izdelkov Kaže

Postopek

Opomba

Smo ponavadi krat ozadje za poslali,Tako da bodo gube

Ne skrbite,tukaj je načinov za odstranjevanje gub: 1. Roll up tesno z valj za 3-4 dni,to bo v redu. 2. Toplote z parni likalnik na zadnji element,potem bo spet gladko. 3. Raztegni in objemko za nazaj spusti stojalo za 3-4 dni,prav tako deluje.

Številka Modela Birthday 9
Primeren predmet Foto Studio/ stopnja / rojstni dnevi / stranka /poroka
prodaja prosimo, upoštevajte, trgovina obvestilo
Slog Otroci
Vrsta Spray Naslikal
debelo Podpora z razumno ceno
material Non-Woven
Prilagodite podpora
Druge možnosti za velikost 5'*7' / 8'*8' / 10'*10' /20'*20'
Hitra Dostava Na voljo po sporoči
Izvirno država Kitajska
Blagovna Znamka Colorwonder
VELIKOST 200*150cm
Paket da,
Velikost (mm) 2000

Podobni izdelki