LvheCn Trippy Kisline Iluzijo Mačke Telefon Primeru Pokrovček Za iPhone 5 6s 7 plus 8 11 12 Pro X XR XS max Samsung S7 rob S9 S10 opomba 8

€2.69

-19%

€3.36

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: softwar, 5fdp, dmt psihedelični, final cut pro x, okno 10 pro, primer raca, kislina čarovnica, primeru tumblr, daw, app pro.

Blagovna znamka : LvheCn Dobrodošli na Naši Telefon Primeru Trgovini!Dostava: poslali vam Bomo po Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus, ker je malo dobiček in nima za sledenje informacij v svoji državi,samo na Kitajskem .Prosimo, počakajte potrpežljivo(predvideni Čas Dobave: 39-60 Dni) Ali lahko dodatno plačati denar za spremembe, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail in ePacket , ki lahko sledite tako, da je celoten.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali spor, preden se obrnete na nas, se bomo biti žalosten!Naše Advandages: 1. Podpiramo OEM , pošljete svojo najljubšo fotografijo, bomo tiskanja vzorec na vaš primer!Količina ni omejena! 2. Podpiramo mešana naročila, ne glede na vzorce in modele , količina doseže 10pcs, vam bomo 10% popust !Uživajte v naši trgovini! 3. Podpiramo wholesales iz Ebay, Etsy, itd.Up 1pcs.Več količina, več popustov ! 4. Vse primerih z natančno cut in realna slika , odlično se prilega telefonu in je enostaven za namestitev, odstranitev!Dobro videti in ročno občutek!Darilo za ourself, prijatelji, sorodniki! 5. Opozorilo: Zaradi različnih zaslon, barve, ki bo malo drugačen, kot si misliš!O Embalaža: uporabljamo kraft papir, kraft papir in embalaža, v mehurček film, skrivaj zaščito vašega primeru iz spusti, prah, šok!Povratne informacije: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,smo vedno pripravljeni za pomoč!Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom Nevtralna / Negativen komentar, se bomo potrudili, da zagotavljajo najboljšo rešitev za vas!Vaše zadovoljstvo je vedno naš cilj.Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in Petih Zvezdic.Najlepša hvala!

VELIKOST za iphone primeru
Poreklo CN(Izvora)
material sillicon
Kakovost Visoka Kakovost
Stanje Popolnoma nova, nerabljena
Vrsta Ohišje
Združljiv iPhone Model iPhone12 Pro Max
Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
prednosti Tovarniško spodaj ceno
Številka Modela zadnji pokrovček case
Funkcija Anti-knock
Paket 1X Najboljše Kritje
Značilnosti V celoti opremljena lupini
Design Navaden
Blagovna Znamka LVHECN
debelo/ dropshipping podpora

Podobni izdelki