6 mm Trdna Čistega Srebra 925 Debel Grudast Verige Ogrlica Za Moške Krepko Navaden 925 Sterling Srebro Tkane Verige Mens Ogrlica Darila

€88.12

-9%

€97.91

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: moonstone ogrlica srebrno verigo plasti, srebrno verigo ogrlica keltski vozlov, aterling srebrna ogrlica verige kamni, močen pozlačeni verige ogrlica, srebrno verigo dolgo ogrlico navaden, srebrna barva žogo verige ogrlice, vratu verige srebro navaden, srebrne ogrlice krog navaden, ogrlica verige navaden, silver plated verige ogrlica razsutem stanju.

Značilnosti 100% trdna sterling srebro 925, preprosta eleganca načrt 100% pravo fotografijo prikaže, vrhunska garancije

Material, ki je Trdna Sterling srebro 925

Barva Srebrna polirano

Velikost :

dolgo - 50 cm ~ 60cm ; Premer - 6 mm;

Teža - 60 cm teža 54 g

Paket - Gift box set

Obvestilo : Visoko vrednost izdelkov, če so kakršne koli težave, pls stik z nami prvič pred naročilom.

Brezplačno Elegantno Paket

Pošiljke: 1. Običajno pošljemo brezplačno prek China Post Register Air Mail, da večina državi, brezplačno Epacket v ZDA .Če potrebujete hitro pošiljko, se lahko odločite za pošiljko methord ko oddati naročila.Za naročila nad USD300, pošljemo brezplačno brezplačno prek EMS ali DHL.Ali morate plačati express stroške sami.

2. Bomo poskrbeli pošiljke za naročilo, ko sklad je bil preveriti.Zato, ker ga potrebujejo nekaj časa za tranzit in procesa na post mesto, običajno številko za sledenje bo naložen v 2~3 dni.

3. Ne moremo zagotoviti dostave v času, na način, zaradi razlik v carinski obračun krat v različnih državah, ki lahko vpliva, kako hitro so vaši proizvodi, ki se pregledujejo.

4. Potrudili se bomo, da razglasi nižje vrednosti(primer: $6 kot darila) na paket, da bi se izognili možni meri davek na vas.Nismo pa resposible za te morebitne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi, pls, upoštevajte to.

5. Ne bomo povračilo poštnine za zavrnjene pošiljke.Vrne: 1. Delamo v naši moči, da ponujajo vsaka stranka najboljšo storitev.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente, ki v roku 3 dni po prejemu, na pogoj, da elemente, ki so v prvotno stanje.

3. Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, kupci bodo odgovorni za tako škodo ali izgubo, in mi ne bo dal polno nadomestilo.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Pls pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije, in potrudili se bomo, da rešujejo probleme in vam z našo najboljšo storitev.Najlepša hvala!

Poreklo CN(Izvora)
Spol MOŠKI
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
material Trdna sterling srebro 925
Paket Opp vrečko + torbica za vrečko + darilni embalaži
Teža 54 grams(for size 60cm)
Kovine Tipa NOBEN
Obesek Velikost NOBEN
Številka Modela zz0019
Veriga Tip Povezavo Verige
Fine ali Moda Moda
Slog Klasična
Dolžina 50cm / 55cm / 60cm
Postavka Vrsta Ogrlice
Ogrlica Tip Verige Ogrlice
Premer 6 MM

Podobni izdelki