USB 3.1 Tip C Sprednji Plošči Glava Podaljšek 50 cm, USB 3.1 Vrste E na USB 3.1 Tip C Kabel,Gen 2 10 Gbps Kabel

€10.00

-25%

€13.51

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: usb 3.1 sprednja plošča kabel, 6806z, sprednja plošča kabel kartice, kia494ap, 3g usb plošča, 4 žice razširitev, 31 usb-c plošča, 10 gbps kabel, 3.1 type c, za prednji panel pc.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { širina: 800px; text-align: left; } [LASTNOSTI]lahko uporabite to odbora za pretvorbo matični plošči je USB3.0 vmesnik 19PIN TIPA E in namestite TIP-C na sprednji chis skozi chis podaljšanja linije.Tip-C reverzibilna design poenostavlja povezavo, in omogoča, da priključite v kateri koli način, brez skrbi, da se z glavo navzdol.Podpira prenos podatkov na in iz vseh vaših USB-C naprave hitrostjo do 10Gbps, in prinaša 100W napajanje.

[VISOKO KAKOVOST MATERIALA TPE RAVNO CABLE], TPE materiala super tanki ploščati kabel je zelo prilagodljiv, ta material kabel lahko se sklonil in zložiti na 180 stopinj tisoče krat brez daeIt sprejme 16-pin USB3.1 kabel in štiri visoke hitrosti signal linije.Uporaba posrebrene materiala za zmanjšanje impedanca dirigent, ki vam omogoča, da uživajo hitrejši prenos podatkov hitrosti.V zaščitni sloj so pleteni z visoko kakovostjo tin-platirani bakrene žice, ki omogoča prenos signalov bolj stabilen.

[RAZŠIRITEV USB 3.1 CABLE], hitro polnjenje in superspeed prenašajo podatkov z vašega USB A napravami, ki jih uporabljajo ta kabel.To vam omogoča, da povežete telefoni, tablični računalniki, flash diski, miške, pesta in druge USB C periferijo vaš prenosni računalniki in polnilnike, ki jih z običajno USB.Ena stran USB C 3.1 protokol za visoko hitrost prenosa podatkov do 10Gbps in drugih funkcij in prinaša 100W napajanje.

[VARNO POVEZAVO&ZDRUŽLJIVOST]Združljiv z obema USB 3.0 ali USB 2.0 naprave, ko je tako matične plošče, USB 3.0 & USB 2.0 glave, ki so povezani.Motherboard podpira - ASUS ROG MAXIMUS IX FORMULA,STRIX Z270I/Z270G.

[Priložen vmesnik je USB3.0 19PIN TIP-E 20PIN Adapter card]vmesnik je USB3.0 19PIN TIP-E 20PIN, povezava je stabilen.Vgrajeni PCI nosilec omogoča enostavno povezavo naprav z ukazom C vmesnika.to je enostavno priključite in namestite in to je samo podaljšanje/vrata, tako da ni treba namestiti gonilnike.

Barva: črna + modra

Material: TPE + PC + kovin

Velikost: dolžina Kabla: približno 50 cm

Vsebina Paketa:

1 x USB3.1 Gen2 sprednji plošči adapter s pritrdilnimi vijaki

1 x 19PIN TIP-E20PIN vmesniško kartico

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Certificiranje NOBEN
Vrsta Adapter Kabel
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki