Prilagojene Modro Nebo Fant Rojstni Ime Bunting Zlato Zvezdo Tassel Banner Zastava Baby tuš Okraski Vrtec Soba Garland

€8.95

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: banner soba, baby zastavo, bunt, krpo zastavo, tkanine zastavo garland, banner zastavico, banner zastava, tkanine zastavo, dekor otroško sobo, banner stranka.

Ime po meri bunting,ob naročilu,me pusti sporočilo otroka ime

Samo povejte nam, barve, ki jih potrebujete za vaše stranke!

Potrebujete svojo lastno barve, vas prosimo, da nas kontaktirate, ali sporočilo, ki se me

Barva:modro Nebo

Izdelkov Podrobnosti

Barvni Katalog

[Dostava Politiko]

1).Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen.Če želite spremeniti vaš naslov, ga spremenite, preden boste plačali ali nas obvestite v času.

2).Vsi predmeti, ki bodo poslani v roku 7 dni po prejemu plačila, razen za prilagojene postavke (sobota in nedelja, prazniki so izključeni).

3).Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni, ki jih na Kitajskem Pošti ali drugi prevoznik podjetja.

[Vrne In Povratnih Informacij]

Zelo smo prepričani, da je naša element, ki bo izpolnila in presegla vaša pričakovanja.Vendar, če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete vaše naročilo v roku 3 dni od datuma, ki ste ga prejeli.Element, ki mora biti vrne v svoje prvotno stanje, unworn in nespremenjeno na kakršen koli način.Mi ne zajema povratno poštnino in le kreditov trgovina izda za vrnitev.

Pričakujemo, da bomo prejeli POZITIVNIH povratnih informacij in 5 zvezdic od vas, če ste zadovoljni z našimi izdelki.Če boste našli vse težave na predmet, ki ste ga prejeli, prosimo, da nas kontaktirate, da se dela, da si, preden se odpravite negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naši moči, da vam ponudimo najboljšo rešitev.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

Upam, da ste prijetno nakupovalno izkušnjo v naši trgovini!

Uporaba Svate
Dogodek & Party Elementa Tip Rojstni Dan
material netkanih tkanin
Barve modro nebo
Specifikacija 0.7-0.9m
Številka Modela 017082501
Višina vsako črko Približno 5,5 cm (približno 14 cm visok)
Specification2 Stranka Dekor
Oblika Ime po meri bunting
Priložnosti Otroka, rojstni dan

Podobni izdelki