2017 srčkan baby otroci, živali zajec mehko srčkan plišastih zajec 35 x 8 cm baby plišastih igrač kawaii ubogljiv spalna Zajček doll darilo

€2.30

-4%

€2.42

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: devica zajček, nike zajček, moški zajček, dolgo zajček, človek zajček, mens zajček, broch zajček, zajček poje, bodi zajček, okvir zajček.

2017 srčkan baby otroci, živali zajec mehko srčkan plišastih zajec 35 x 8 cm baby plišastih igrač kawaii ubogljiv spalna Zajček doll darilo

Modeliranje je risanka, animacija: Da

Kategorija: Živali

Polnjenje material: PP bombaž

Velikost:35*8 CM.(Brez ušesa)prosimo, dovolite 2-3cm napako.Zahvaljujemo se vam za razumete.

Velikost:49*11 CM.prosimo, dovolite 2-3cm napako.Zahvaljujemo se vam za razumete.

Topel nasvet: Prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobnih učinkov in zaslon svetlost / kontrast in druge nastavitve, na sliki na mestu in dejansko barvo elementov, je lahko subtilnih razlik.Obvestilo: 1. Poskrbite, da vaš sedanji naslov je pravilen, če ste naročilo 2. Prosimo, izberite način dostave in plačila, naročila, vključno s prevozom (če morate nositi tovorni). 3. Morate plačati v roku 1-2days!Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ne moremo zagotoviti, da so vsi mednarodni ladijski promet čas, zaradi carinskih in geografske razlike v posameznih državah, lahko vplivajo na čas dobave.Bomo pakiranje in transport paket v najkrajšem možnem času!Naše jamstvo: Če niste zadovoljni s kakovostjo naših izdelkov, 100%, lahko izberete možnost, da spremenite blago v roku 30 dni po dnevu dobave blaga, tovora, ki ga nosi kupec, ne poškoduje blaga in originalna embalaža.

Pišite nam :

Če potrebujete pomoč ali imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate.Smo vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času, dokler vaše zadovoljstvo.

Najlepša hvala za vašo podporo in spodbudo.Povratne informacije: Vaše mnenje je za nas zelo pomembna, ali ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, pripombe na nas, bomo sprejeli vaše povratne informacije in pravočasno reševanje problemov in bi vam z veseljem nakupovanje tukaj, hvala vam!

Spol Unisex
Starostni Razpon > 3 let
Obrazec Živali
Postavka Vrsta Živali
Polnjenje PP Bombaž
Vrsta Pliš/Nano Lutka
Značilnosti MEHKO
Tema TV in Filmski Lik
Blagovna Znamka ANUOTONG
Živali Zajec
material Bombaž
Številka Modela JK-13
Opozorilo Proč od ognja vir

Podobni izdelki