Ročno poslikano Sodobno Abstraktno arabski Islamski Stenske Umetnine Oljnih Slik Na Platnu, Ročno Visi Platno Slike Doma Dekoracijo

€62.11

-50%

€124.22

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: kocke za večkratno uporabo sadje, osvetlitev vrat logotip mk7, unisex silikon dvigalo, fangzuo odrezanje nož, unisex modne nogavice, iphone ploščo ogrevanje, magnet hladilnik 3 ribe, dokolenke krilo velike, unisex superge mule.

Srečo, Olje Slikarstvo na Debelo Okvir: Unstretched, Brez Okvirja, ki ni pripravljen, da visi,navite na ladjo.Tip: Ta element je 100%Ročno naslikana na Platno Prodajalec Opomba: Če morate drugih velikosti,prosim, pustite sporočilo, da se me

Ročno Oljna slika Podrobnosti Ime izdelka Oljna slika Na Platnu Metarial Visoke Kakovosti Platna In Olje Slog 100%Ročno Poslikane Velikost po Meri Dostava Brezplačna Dostava Okvir BREZ Okvirja Pakiranje Navite za pošiljanje OEM na Voljo PS: mi Smo vas pozdravljam, prilagodite še morebitne slika iz vaše fotografije.Če velikosti večji od 70x70cm,bomo poskrbeli dostava ki jih EXPRESS, druge velikosti dostava po Kitajskem Post Registrirani Letalski Pošti.

OPOMBA:

1. Kot svetlobne učinke, barvo predmetov mogoče malo razlikuje od slike .

To je Učinek grafikon z okvirjem samo za referenco.pravkar smo poslali slikarstvo brez okvirja za shranjevanje ladijskega stroškov.pls obrnite na nas, če želite dodati notranji okvir.

2. Da dol ladijskega stroškov in se izognili okvir poškodujejo na dostava, to Ročno platno slika je brez znotraj in zunaj okvirja , vendar je ta velikost je običajno photoframe velikost in boste lahko dobili prave velikosti okvirja enostavno (pls stik z mano, če bi želeli, da se raztegne).

3. Vse oljnih slik ,naš slikar potrebujejo nekaj dni, da se konča.ko oljnih slik končal in suh, bomo poslali takoj.pls čakal potrpežljivo,hvala za vaše razumevanje .

4. Za več stilov, večji velikosti, mix red dostava ali vprašanje, pls, vas prosimo, da stik z mano. +86-13728664571 Če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in celotno DRS 5 zvezdic,Hvala !!

Če velikosti večji od 75x150cm,bomo poskrbeli dostava ki jih EXPRESS, druge velikosti dostava po Kitajskem Post Registrirani Letalski Pošti.

Če velikosti večji od 75x150cm,bomo poskrbeli dostava ki jih EXPRESS, druge velikosti dostava po Kitajskem Post Registrirani Letalski Pošti.

Original da,
Kakovost Visoka Kakovost
Prilagodite Velikosti Available
Prilagodite Barve Available
Frame mode Brez okvirja
Kaligrafija in slikarstvo tip Platno slikarstvo
Podporne Baze Platno
material Platno
Matarial Visoko Kakovostno Olje, Platno in Barve
Številka Modela ples girl slika
Okvir NI/ Brez Okvirja
Oblika Pravokotnik
Kraj Origial Guandong, Kitajske (Celinska)
Slog Doma Odlikovanje/Darilo
Obrazec Enotni
Tehnika Ročno Poslikane
Uporaba Dnevna Soba/Jedilnica/Dvorana/ Kuhinja/ Office/ Cafe/ Hotel/Vinski Bar
Predmeti Pismo
Prilagodite Slike Available
Vrsta Oljnih Slik
Tehnologija 100% Ročno poslikano
Blagovna Znamka Huang Umetnosti
Medij Olje

Podobni izdelki