Ročno Rattan, Tkane Visoko-Stopala Shranjevanje Košarico Dnevna Soba Gospodinjstvu za Shranjevanje Košarico Sladkarije, Sadje, Prigrizek Pladenj, 3PCS

€63.08

-33%

€94.15

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: tkane silicij pladenj, kovinski pladnji za noge, kvadratni tkane pladenj, vintage pladenj za noge, dekorativne tkanine pladenj, pladenj noge zlato, tkane rattan pladenj, jasno pladenj za noge, pladenj tkane, ročno tkane pladenj.

Ročno izdelana, z uporabo okolju prijazne zelene naravnih materialov, ki so trpežni in varčni, izgleda kot smeti in državo.To je odlična dekoracija za vaš dom, desktop, pulti in država slog pohištva, zaradi česar vaš dom, življenje na visoki kakovosti.

Primerna za mizice, restavracije, domovi, kuhinje, kruh, kava bari, urad čaj soba pulti, na zabavah, v zaprtih prostorih, na prostem, jedilnice, dnevne sobe, kopalnice itd.

Je zelo primeren za prikazovanje in služijo sadje, kruh, bonboni in druga peciva, in je zelo primerna za sortiranje bitov in kosov.

Je zelo primeren za gospodarstvo, tkiva losjon, brisače, milo in pokvarljiva živila, kot so jabolka, grah, paradižnik in pomaranče.

Barva: kot prikazano

Material: rattan

Velikost: S: 12 x 14 x 21 cm, M: 14 x 15 x 25 cm, L: 16 x 18 x 30 cm

Vsebina Paketa:

3 x Shranjevanje pladenj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Slog Podeželski slog
Postavka ŠT. Visoko Košarico
Kategorija Izdelka Sadje ploščo
Poreklo CN(Izvora)
material rattan

Podobni izdelki