ANPWOO Tip-C Tip-C+3 HUB Kabel 12-palčni Machbook Štiri-v-eno Vozlišče za ponovno Polnjenje Konverzije

€12.72

-30%

€18.18

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: gz mg20e adapter, keychain stepson, iqos 2 4 cheetah, mens rokavice toka, napadi nevarnih tujcev warhammer, gyroscooter otroci, kako serije krono, neclklace srebrna, ikon chanwoo abs.

ANPWOO Tip-C Tip-C+3 HUB Kabel 12-palčni Machbook Štiri-v-eno Vozlišče za ponovno Polnjenje Konverzije

USB C do VOZLIŠČE vozlišče TIPA C do USB3.0 PD središče, visoka hitrost prenosa

tpye c prednosti: pozitivne in negativne mimogrede plug

Tradicionalni USB vmesnik zahteva ponavljajoče se priključite, ki iščejo "pravilno", smer, ki je bila pogosto deležna kritik s strani potrošnikov, Tip-C dvostranski plug-vmesnik največja značilnost je podpora USB vmesnik, dvostranski vstavite, kot Apple Lightning vmesnik , USB Tip-C vrata spredaj in zadaj so enake, uporabnikom ni treba skrbeti o pozitivnih in negativnih pojavov, ki jih je prinesel tradicionalnih vrata USB, uradni rešitev "USB nikoli ne dobijo v svetu" problem.Hkrati z njim, ki podpirajo uporabo USB kabla mora biti tudi bolj podrobno in lažji, hitrejši hitrost prenosa.

V USB 2.0, največja hitrost prenosa lahko dosežejo 480Mbps, medtem ko Tip C pripada USB 3.1 teoretični maksimalni hitrosti prenosa od 10Gbit / s, je USB 3.1 standard, ampak Apple je dejal novi MacBook USB Tip-C vrata največji prenos stopnja je 5Gbps.V primerjavi z USB 2.0, bi lahko rekli, da je kvalitativni preskok.

Lahko zaračuna se v obe smeri

Trenutno uporabljate vrata USB, napajalni lahko le eden-način prenosa, USB Tip-C vmesnik za prenos moči, je dvosmerno, kar pomeni, da lahko imate dva načina za pošiljanje moč.In USB 3.1 standard je 20V, 5A, da je, z izhodno močjo do 100W.Trenutno največji prenosnik je tudi potreba po 60 W napajalnik, tako da lahko uporabniki zdaj, ne samo laptop za mobilne naprave, polnjenje, se lahko uporabljajo tudi druge naprave ali mobilnega moč za prenosnik polnjenje.

Zakaj Tip-C?

Kakor smo prej rekli, prenosni tanek in lahek je trend časa, tradicionalno "veliko" USB vmesnik velikost je bilo težko za potrebe opreme, proizvajalci in potrošniki.Novi MacBook 24% tanjša od predhodnih 11-palčni MacBook Air, medtem ko Tip C vmesnik za stojalo velikost je približno 8.3 mm x 2.5 mm slim design, tanjši telo zahteva tanjši vrat, ki je Apple, da uporabite USB Tip-C eden od glavnih razlogov.

1.Hitrost prenosa: USB3.1 hitrost prenosa podatkov do 10Gbps;

2. Vir high-end tehnologija: podpora za nalaganje polnjenje

3. Non-directional: USB Tip C vmesnik ni usmerjeni, ki je, tako pozitivne in negativne vstavite lahko konča seznanjanje, kar močno izboljša uporabnost USB vmesnik.

4. Napajanje zmogljivost: preko USB Typc C vmesnik na zunanje naprave

Certificiranje CE
Blagovna Znamka Anpwoo
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki