Mineralna Zdrav Sijaj Krema za Telo Vulkanskega Blata Maska za Hitro Beljenje Kože Krema za Globinsko Čiščenje Kože Vlažilni Piling 150 ml

€4.15

-34%

€6.37

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: usb c kabel kovinski, pametno gledati apple x7, powerbank d9 starter, srčkan hoodie mačka ušesa, s50 xiaomi opremo, samsung a8 rap glasbe, naik acrilico krsto, tiskani sivo blazine, powerbank huwawei y3.

Opis:

1.Nudijo vam nego telesa, ki vam bo pomagal videti mlade in sijoča!uvajanje mineralnih zdrav sijaj krema za telo.

2.Mineralna Zdrav Sijaj za Telo, Krema za telo, losjon, ki je oblikovana z globoko morje mineralnih in infused z naravnimi sestavinami, kot so karitejevo maslo, sončnično olje, oljčno olje in več, da se zagotovi zdravo kožo.

3.Blato iz odprtega Morja ima visoko vsebnost soli in mineralov, ki so trdili, da je bistvenega pomena za telo, in se pogosto uporablja v Pelotherapy.

4.Morje globoko blato lahko tako očisti in pripravi iz nečistoče iz kože, in zategne & toni pudra, kar daje osveži videz.

5.To je učinkovit exfoliator, ki zmanjšuje pore, odstrani odmrle kožne celice in zbistri akne in ogrci.To lightens oznake in celo outs kožo mesto za sijočo kožo.Zagotavlja maksimalno vlago za zdravo kožo.

6.Mineralna Zdrav Sijaj za Telo Krema je varna in ne-dražilno, zaradi česar je primerna za vse tipe kože.je enostaven za uporabo samo očistite svoje telo in bris krema za telo, da vaše telo enakomerno in pustite svoje sedi za 5 minut in sperite z vodo po.

Mineralna Zdrav Sijaj Krema za Telo, če se uporablja redno, nudi naslednje ugodnosti:

1.Absorbira odvečno olja, umazanijo in nečistoče iz kože, čiščenje in čiščenje

2.Nežno exfoliates

3.Pomirja, Napenja in toni kože, zmanjšanje videz por, fine linije in gube

4.Zmanjšuje pojav mastno kožo in zamašene pore, globoko čiščenje kože

5.Hidrati in moisturizes kože, pomaga suhi koži.

Paket Vključuje:

1 x krema za Telo

Blagovna Znamka QYF
NETO WT 150 g
Funkcija Beljenje zob
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Sestavine Vulkanskega blata
Spol Unisex

Podobni izdelki