1 2 3 4 5 6 Kos VIP Povezavo Korito Pipo, Prezračevalnik 720° Vrtljiva Korito Pipo za Harris Gani

€0.08

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: light anti aging, zelena hrana papirja, hairband otroka 10, remy 1738 cognac, pumba trenirke, kavelj k12 ribolov, diamond nails s3, vzmetnice bakugou, gluteus usposabljanje.

1 2 3 4 Kos VIP Povezavo Korito Pipo, Prezračevalnik 720° Vrtljiva Korito Pipo za Harris Gani

Opis izdelka:

1.720° Rotacijska stikalo: splash-proof filter tapnite lahko zavrtite odvod vode 720°, ki je bolj primeren za pranje svoj obraz in grgranje!S kisikom obogatena pena, splash-proof vode, štiri-slojni filter (za odstranjevanje nečistoč) in dvojna tesnila, da se prepreči kapljanje.

2. Dve varčevanje z vodo metode: rotacijski vklop, mehka pena in splash-proof vode način, splash-proof vode pri pranju roke, visokim pritiskom, tuš način, predmete, ki so hitro oprati.

3. Industrijske kakovosti: trdna snov baker, ABS telo, z višjo trpežnost in življenje.Izdelek vsebuje tudi okrepljeno dvojno O-tesnilo ventila za zagotovitev, da vse pušča so onemogočeni.

4. Varna in uporabniku prijazna: splash-proof filter pipo uvaja zraka v vodni tok, s čimer se ustvarjajo večje in bolj beli pretok vode, mehka na dotik in ne brizganjem, primerna za restavracije, pralnice in dvoriščih.

5. Enostaven za namestitev: brez orodja, samo poskrbite, vaš pipo ustreza velikost izdelka in se lahko uporablja, nato pa dal tuš glavo v pipo in privijte nosilec smeri urnega kazalca, da dokončate namestitev.

Funkcija:

Material: Baker, ABS

Teža izdelka: z embalažo, teža: 108G

Velikost izdelka: 15×8×5 cm / 5.9×3.1×2inches

Vsebina Paketa:

1 set pipe

Opomba:

Ker gre za ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo meritev odklona.

Vrsta kuhinja orodja
Ime Obračanje Korito Pipo, Prezračevalnik
Slog Kuhinjska Pipa
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Prihranek Tapnite Varčevanje Z Vodo Kopalnica Filter Šoba
Številka Modela Korito Pipo, Prezračevalnik
Certificiranje CE

Podobni izdelki