Japonska svetilka obesek luči kristalno dnevna soba, spalnica visi stropne svetilke industrijske svetilke deco maison

€171.80

-20%

€214.76

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: ovčje kože baseball jakna, ovčje volne, hlače otroci, čisto rjava krema zavese, prosojna zavesa osnove 2m50, ovčje kože plašč moški bela, ovčje kože rdeči plašč ženski, ovčje kože plašč pozimi velika, ovčje kože preprogo 40 60 cm, ovčje kože vložki rezanje.

1 nakup + dolgoročne, se prosimo obrnite na službo ali 13528185687 Miss Zhang (weixin z isto številko)

2 delov izdelkov, razen za šest pokrajin, na severozahodu (Xinjiang, Gansu, Ningxia, Qinghai, Notranjo Mongolijo, Tibet), da sprejme Logistike, vse druge Yuantong Express, po drugi express službo za stranke.

3 delov izdelka, cena ne vključuje prevoza, prosimo, obrnite na službo pred streljanje.Velik znesek, je priporočljivo, da logistike, da shranite stroški.

4 poprodajne obveznosti: strojna garancija prevoz škode, popravila, vir svetlobe disk, garancija 2 leti

Če storitev za stranke, liste in se ne odziva, prosimo, pokličite Miss Zhang 13528185687 (weixin z isto številko)

Dolgoročni plus Q425051446 prostora, več posodobljeno

1. Stepless zatemnitev, kaj je stepless zatemnitev?

Tako imenovano obljubo, se nanaša na stalne spremembe, ne skače ali premik, ki je nagnjena pobočju vrste, ni stopil na vrsto.Svetlost in barvno temperaturo svetilka je lahko brez težav prilagodi namesto segmentirane, tako kot prilagajanje glasnosti zvoka.

2. Kaj je barvna temperatura?

Barvna temperatura opredelitev: barva svetlobe, ki ga oddaja vir svetlobe, ki je enaka kot barva svetlobe, ki seva s črno telo na določeno temperaturo.Temperatura črnega telesa, se imenuje barvna temperatura svetlobe, v enoti temperature K. Toplo bela barva temperature: 40 minut po sončnem vzhodu, svetloba, barva je rumena, barva, temperatura je približno 3.000 K; nevtralna barvna temperatura svetlobe: opoldne sonce Belo, dviga na 4,800-5.800 pa K pozitivni bela barva temperatura: opoldne na oblačen dan je o 6,500 K.

3. Tisto, kar je tri-barvna temperatura in kako prilagoditi, da?

Tri-barvna temperatura, znan tudi kot segmentni zatemnitev.Vir svetlobe v notranjosti svetilke je dva barvna temperatura svetlobe, tako vir bele svetlobe in topel vir svetlobe.Lahko uporabite stensko stikalo za nadzor, preklapljanje enkrat, spreminjanje barvne temperature, vklop luči-bela svetloba, izklopite luči in vklop luči-rumena lučka, izklopite luči in vklop luči-nevtralno lučka, izklopite luči-bela svetloba ,..., krožne spremembe.

4. Kaj je ena-gumb za nadzor nad vso družino?

Tako se imenuje ena-gumb za nadzor nad vso družino, ki se sklicuje na funkcijo v stepless zatemnitev.S pomočjo štirih sklopov gumbov pod daljinski upravljalnik, stikala in svetlosti zaslona štirih luči mogoče upravljati ločeno, ni potrebe, da delujejo s stikalom, vsaka lučka za preklop svetilko, ki je zelo pozoren in priročno.Vendar pa je pomanjkljivost.Vsak, ki veljajo stepless zatemnitev krmilnik je drugačen.Če želite nadzor nad vso družino z enim ključem, jih mora upoštevati upravljavec ene tovarne.Sicer pa to ni univerzalno in se je ne zavedaš, je eden izmed ključnih nadzor nad vso družino.

5. Tri-barvna temperatura dobro ali stepless zatemnitev dobro?

Stepless zatemnitev lahko nadzira več spremembe v svetlobi, z več funkcij in nekoliko višje cene.Tri-barvna temperatura inteligentni prilagoditev tri svetlobe, barv, nobene druge več funkcij.

6. Lahko je cena bolj ugodna?Kaj?Ne vključujejo tovorni?

Vse cene so nastavitve out, razen prevoza blaga in davek.Spletne cene bodo prilagojene ohlapno s stroški materiala.Zaradi preveč stranke, Excel navedek stanja ne morete posodobiti, v čas, zato prosim, bodite pozorni na podjetje spletno stran, cena bo prilagojena od časa do časa, ne zamudite.

7. Kako izračunati tovorni?

Če ga je treba sprejeti, Logistika, tovorni plačati, na splošno, izračunan v kubičnih metrov, boste morali, da poberem tovorni točko; če ste vzeli Express, naše courier podjetje je Yuantong/Shentong Express, ki je izračunan v kilogramih in dostavljena dol.Če morate poslati Express, se prosimo obrnite na službo za izračun tovora, spremenite ceno, drugače privzeto logistiko.

Lampshade Barve Rdeča
Certificiranje CQC
material Aluminij
Vir Napajanja AC
Mesto Hotelski Sobi
Številka Modela 80cmX7
Tehnika Kovane
Vrsto Namestitve Kabel Obesek
Je Zatemniti No
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Svetil Vključeni da,
Preklop Vrsta Senzor
Slog Sodobno
Osvetlitev Prostora 15-30square metrov
Garancija 1
Število svetlobnih virov 1
Zaključek železo
Osnovna Vrsta E27
Napetost 90-260V
Blagovna Znamka DEEVOLPO

Podobni izdelki