Usnjena torbica za ročaj samodejno titana z vezna za Nissan Murano

€9.99

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: bmw e90 temperature motorja, avto žarnice led 9005, fixie kolo okvir aluminio, starinsko emajl skledo tiskanja, 3 f 5 palčni kabel usb, sata, črna nahrbtniki estetske, nahrbtniki ženska 2019 boho, apple watch 4 kovinski trak, auto radio mercedes r 350.

Usnjena torbica za ročaj samodejno titana z vezna za Nissan Murano (2008-2015)

Da bi pokrov na ročico avtomatski menjalnik titana, najboljše sorte naravnih Evropski avto usnje Maxcom blagovne znamke, ki se uporabljajo.Ta koža je narejen na italijanski skrb Maxcom SLR, ki od leta 1983 je Evrope največji proizvajalec in dobavitelj usnja za notranjost avtomobila.Za izdelavo uporabljamo nemški sukanec G?termann blagovne znamke, ki se uporablja za velike Evropske avto koncertov.

Pozor!Pokrov za zamenjavo tovarne usnja ročaj z avtomatskim menjalnikom.Staro kožo pred ročaj, ki jih bo treba odstraniti.

Možno je, da uporabite različne barve sukanca za šivanje.

Kombinacija nemoteno in perforirano kože je mogoče.

V tem primeru je primerna samo za samodejni menjalnik.Oglejte fotografije na strani izdelka, s svojo ročico menjalnika pred oddajo naročila.Prednost titana zajema:

Enostavna Namestitev.Material je drugačen v oskrbo, je značilna odpornost na mehanske poškodbe.Pokrovček bo odlična možnost za posamezne mikro-tuning.Dosežen v Rusiji.Prosimo, upoštevajte!

Pokriva na ročaj menjalnika so sešiti individualno za posamezno stranko, torej proizvodnjo časa traja 5-10 dni, odvisno od nosilnosti proizvodne linije.Prosimo, upoštevajte, to je ob naročilu.

Blagovna Znamka TIANIUM RU

Podobni izdelki