Strani Kabine Krova LED Stern Luči z Dovoljenjem Svetlo Modra ABS Plastike 6-2835-SMD IP67

€13.28

-15%

€15.63

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: auto kabini svetlobe, kabine luči diy, majhne luči v kabini, chevrolet kabini svetlobe, toyota kabini svetlobe, rio kabini svetlobe, elantra kabini svetlobe, citroen kabini svetlobe, ladja kabini svetlobe, prenosne kabine luči.

Značilnosti:

*100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

*Iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo .

*3-palčni Premer & 6 širokokotni LED Luči: V tej navigacijske luči, smo vgrajenih šest LED luči z veliko svetilnostjo kotom, nizko porabo energije, visoko sijoča, čistosti in koncentriranega snopa.Ker je v teh šestih LED čolnarjenje luči nimajo nitaste strukture, ki jih ne toploto, ko so vklopljeni, ki preprečuje problem vlage pronicanja skozi objektiv, v vlažnem okolju.

*Dodatno Gradivo: Ta čoln svetloba body je izdelan iz kakovostne in trpežne prirobnica izdelani krom-platedplastic, zato ima odlično odpornost proti koroziji, ki zagotavljajo, da naš morski luči lahko svetijo tudi v valove in viharje, kot trdne guardian.

* * Nepremočljiva in Trajne: Trpežne plastike zagotavljajo prvi nepremočljiva ovira za to, navigacijske luči, in njene široko drenažo tekočine design, zaradi česar je težko obdržati vodo in morsko vodo.Poleg tega je vsaka IP67 nepremočljiva morske svetlobe je bil strog nepropustnost za zrak test, preden zapusti tovarno.

*Široko Aplikacije: vdelan namestitev design omogoča stern lightscan je treba vključiti v vse stavbe, ki je primerna za kamp prikolice, ladij, čolnov, jadrnic, prikolic, RV aplikacije.Primeren je za vse notranjo in zunanjo uporabo, kot so dekorativne luči, osvetlitev stopnišč, morske luči, krova luči, stern osvetlitev dvorišča luči, v Pilotski kabini Svetlobe in tako naprej.

Specifikacije:

* Material: ABS Plastika

* LED Tip: 6-2835-SMD

* Napetost: 12V-24V DC

* * Nepremočljiva: IP67

* Premer: 3-palčni

* Svetlobe, barva: Modra

* 2 Žice(Črno žico je Negativen, Rdeča žica je Pozitiven)

Package Vsebina:

4 x Čoln LED Stern Luči

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki