Elegantno Staro Ming Dinastije, Srebrna valuta, zbiranje,Brezplačna dostava

€74.10

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: flora saten modrc set, polž ženske kopalke, kovinsko zlata papirja a4, pliš keychain 2 cm, rdeča pnevmatike 70 65 6 5, stopala peg shadow 600, mirad 3 huawei primeru, oculus link adapter, rdeča top zima dekle.

To je zelo redka in obliko, je zelo edinstven.Kaže starodavni Kitajski briljantno zgodovino, kulturo in napredna plovila, zaradi česar tehniko.To je tudi simbol sreče in sreče.To vam bo prinesla dolgo življenjsko dobo, srečni, bogati in srečo , to je lepo umetniško delo, zbiranje vrednost in okrasno vrednost, so zelo visoko!Prosim, ne spreglejte,Ponudba z zaupanjem !

Če kupite 2 ali več 2 predmete iz mene.Dal vam bom popust .

2-3 predmetov, popust 10%. 4-6 predmetov, popust 15%. 7-10 predmetov, popust za 18%.dosegli ali presegli za 11 predmetov, mi prosim email popust bo nad 20%.

Vrnitev: Če so kakršne koli težave, ko boste vaše blago prejeli, Prosimo, da nas kontaktirate, ne oklevajte v 3 dneh.Seveda, če niste zadovoljni z nakupom, Prosimo, pošljite nazaj postavka v roku 14 dni .Bomo veseli, da izmenjava, zamenjavo ali vračilo vaše celotno plačilo.Če vam je všeč naša predmet(ov) ali imate kakršna koli vprašanja z njimi, se, Prosimo, obrnite se mi pred svojo ponudbo.Potrudili se bomo, da naredite, da vam pomagamo.In boste dobili odgovor v 24 urah.

Stik: Če vam je všeč naša predmet(ov) ali imate kakršna koli vprašanja z njimi, se, Prosimo, obrnite se mi pred svojo ponudbo.Potrudili se bomo, da naredite, da vam pomagamo.In boste dobili odgovor v 24 urah.

Če ne boste zadovoljni z mojim predmetov ali storitev, prosimo, kontaktirajte me in bom popraviti morebitne napake, preden ste me pusti negativne povratne informacije.Moj cilj je, da prosimo moje stranke in izgradnjo dobrih poslovnih odnosov.Zato želim, da zaslužite svoje pozitivne povratne informacije in bom reciprocate.

vrednost Ima zelo dobro vaalue za zbiranje
Uporaba okras in zbirke
Teža 1,25 KG
material Kovine
Desetletje Starinsko
Kraj izvora Kitajske (Celinska)

Podobni izdelki