10pcs 12 bitov RGB LED Ring - 12 x WS2812 5050 RGB LED z Integrirano modula Gonilnikov

€27.98

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: 20 volt led, 12-bitno rgb led, 12 volt led pir, rgb obroč, 12 volt led diod, odpornost 12 volt led, 12 led obroč, arduino led obroč, svetloba 12 volt led, 12 volt watt led.

OPIS

Podrobnosti:

WS2812 RGB Led

Integrirana Voznik

Chainable

Posamično Naslovljive

SVETLA!!

Krog in krog in krog gredo! 12 ultra svetla smart LED NeoPixels so razporejeni v krogu z 1.5" (37 mm) zunanji premer.Obroči so "chainable' - povežite izhod pin enega vnosa pin drugega.Uporabljate le en mikrokrmilnik pin za nadzor toliko, kot si lahko verigi skupaj!Vsako LED, ki je uporabljen kot voznik čip znotraj LED.Vsak ima ~18mA konstantnim tokom pogon, tako barvo, ki bo zelo dosledno, tudi če je napetost spreminja, in ne zunanje zaduši upori so potrebne za izdelavo načrta slim.Pogon na vsa stvar z 5VDC, in si pripravljen za rock.

Obstaja eno samo podatkovno linijo z zelo timing-posebni protokol.Ni je mogoče uporabljati z Linux, ki temelji mikroračunalniška ali razlagati mikrokrmilnik kot netduino ali Osnovna Znamka.Saj zahteva ročno izbrane skupščine, to je samo za AVR jedra, vendar imajo lahko druge napovedati ta čip voznik kodo, tako prosimo, google okoli.Je 8MHz ali hitrejši procesor je potrebno.

Na voljo kot enotnega obroč z 12 posamično prostor RGB Led sestavljeni in preizkušeni.

DIY Dobave ELEKTRIČNI
Vrsta Prikaza Analogni Samo
Blagovna Znamka cuiisw

Podobni izdelki