Cristal templado 5D Completo Samsung Galaxy A8 2018 POLNO LEPILO Borde negro - Zaščitnik de pantalla curvo pegamento

€4.10

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: jewlery edinstven design, iphone x nuglas stekla, heksagonova majhnih vijakov m1, jewlery polje stackable, preproge avto nissan marec, nordijska 90 postelja pikachu, pohištva stol duha, jewlery jed yin yang, japonski slog joodie.

Visoko kakovostnega kaljenega stekla, Patron, ki so izdelani posebej za vaš mobilni telefon.SKUPNA pokritost, pokriva 100% na zaslonu.Elegantno in funkcionalno zaokrožene robove.Zaščita naprave zaslon pred praskami, udarci, kapljice, tekočin.Lepilo po celotni površini kaljenega za večjo POLNO oprijem LEPILA iz kemijsko ojačana steklena, ki ohranja sliko kot nalašč.Največjo trdoto s standardno 9H, izjemno odporna.Debeline 0,3 mm, ne vpliva na občutljivost na dotik.TEHNOLOGIJA 5D Vključuje 4 zaščitne plasti: -Layer-madež. -Kaljeno steklo. -Plast šok. -Silikonska plast.

Enostavno namestitev, ne da bi poškodovali vaš pametni telefon na zaslonu v vsakem trenutku in ne da bi pustila sled, ko jo odstranite, hvala za zobno prevleko.Oleophobic in hidrofobne zdravljenje tako, da odbija prah in umazanijo.To absorbira vpliv svetlobe in pomaga preprečevati praske.To ne vpliva na vidljivost zaslona, maksimalno transparentnost, v sredini in ima črno obrobo za nadaljnjo integracijo.Vključuje: kaljenega zaščitnik, paket dveh čiščenje robčki za pravilno namestitev in box/blister. ** Slike smernice, zaščitnik se pošlje v skladu z blagovno znamko in model, ki je določeno v naslovu oglasa.

Uporaba mobilni telefon
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Spredaj Film
Združljiv Samsung Model Galaxy A8 2018
ROB črna
Edge-to-Edge Umts da,
Includes blister If
Includes cleansing wipes If
Združljiv Telefon Blagovne Znamke Samsung
Tehnologija 5D
Glue all over the protector If
Protective layers 4

Podobni izdelki