Kolesarjenje Nepremočljiva Spredaj Vrečko za Shranjevanje Košaro za Kolo Mobilnega Telefona, Vode Pokal Shranjevanje Vrečk za motorna kolesa Električna Vozila Dodatki

€14.58

-38%

€23.90

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: košarica blagajno, košarico za bicycl, vesa vilice za motorno kolo, v košarico polnila, umetnost v košarico, držalo harley, v košarico design, v košarico obrti, kolesarsko stojalo, kolo, avto strešne nosilce nosilec, v košarico risanka.

Bullet Točk:

1、Dvojno rabo Spredaj Paketi: pasu paket ima dvojno rabo spredaj paketi, in nazaj pack telo ima skriti pasu prostor.Pasu pasu se lahko zloži, ko kolesarjenje, in ročic se lahko določi tri trakov.

2、Očesa Vreče: stranski steklenico vode očesa vreče design, steklenico vode očesa vreče sprejme elastična neto, na bližnjem oprtnice, ki je uvrščeno funkcijo, in elastični trak je dodano na vrhu, da se prepreči steklenica za vodo padejo.

3、Dež Kritje: Skrite dež kritje, design, zadrgo prostor na dnu, vgrajen dež kritje, uporabite elastični trak povezavo, da bi preprečili izgubo.

4、Elastični Predel: glavni žep ima vgrajeno elastični predel, sprednji žep je bolj priročno, da sprejme predmetov, in pas je opremljen z zadrgo očesa žep, ki se lahko shranjevanje majhnih predmetov razumno za potrebe dnevnega potovanja.

5、Primerna za: Vgrajen zmogljivostjo 2,5 L., ki je Primerna za kolesarjenje, outdoor športi, pohodništvo in gorništvo dejavnosti.

Specifikacija:

Ime: Kolesa Spredaj Vrečko

Material: poliester

Funkcije: dual-uporabite kolesarski vrečko in pasu vrečko

Zmogljivost: približno 2,5 L

Primeren za: kolesarjenje, outdoor športi, pohodništvo, itd.

Velikost: približno 23*9.5*19 cm/9.06*3.54*7.48 v (glejte velikost risbe za podrobnosti)

Seznam Vsebine:

1*Kolesa Spredaj Vrečko

1*Vgrajen Dež Kritje

3*Kavljem in zanke Trakov

Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki