BAD BOY spot massager G moška Črna

€63.33

-9%

€70.36

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: fox 3d odejo, canon ir 1133a, dnevnik z dne a6, poceni primeru a71, ohišje lg 6 lase, canon objektiv 24m, baterije apex, fontane megle, d polje montreal.

To je massager je razvila kot sex igrača za pomoč človek spodbujanje hkrati Prostate Na področju Presredka In modih, iz medicinske razred varno silikona.

Moške G-Točke, (imenovano P-točko v man) so tisti, ki nadzorujejo in povečanje erekcije, orgazem in ejakulacijo.So kraji, kjer je v središču užitek laži.

Nov Slab Fant Je močan vibrator 7 hitro pripravljeni za povečanje občutkov v eni izmed najbolj erogena območja moškega telesa, presredka.

Popolnoma prilega v moški analni kanal za dosego prostate, povzroča nežno protastic masaža s svojo vibracijo.Vibracije moči, zahvaljujoč njeni 7 bije in prisotnosti izločljivih bullet 100% vode Baterije, Vključene Črno Satenasto vrečko vključeni, da je in vedno je kot nalašč. 100% medicinskega silikona

Močne in tihe vibracije.

Je odporna na vodo, tako da ga lahko uporabljate tudi pod tušem.Bad-Boy , Lahko uporabljate med masturbacija, ali v sex igre za povečanje erekcije in orgazma.

Vibrirajočo enota je odstranljiva, tako da boste lahko vedno je v odličnem stanju, plus uporabite kot stimulator

Bad-Boy , Pa se boste počutili močna, intenzivna, pod nadzorom orgazma!

Dimenzije: 14 cm x 3,5 cm.

Deluje z 1 LR1 baterije, ki prihaja vključeni.

Blagovna Znamka Kamnine-Off

Podobni izdelki