Electroporation kozmetični instrument Obraz Lepote uvoz instrument Radijske Frekvence Vala kože, lifting in gubam odstranitev

€91.56

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: bela čar diy nakit, volkswagen manual hitrost, tablični računalnik baterijo 37v slim, belo obleko maxi pozimi, predmet templjev očala, turbo polnilnike mobilnih, kavč zajema zebra print, turbo zaračuna xiaomi 27w, hlače nosečnosti velikost.

Postavka Opis:

Na Kitajskem, električni impulz perforacijo metoda je v kombinaciji z drugimi lepoto funkcije, in multi-funkcijo lepoto instrument je sinhrono izhod.

Izvažajo na Japonskem in v Koreji, Jugovzhodna Azija, Evropa in Združene države-Čas Master electroporation uvod metoda, set off novo revolucijo kože uvod

Funkcija:

Obraza dvigalo in zaostrovanje/tonika in grelni aparat

(Opomba: Ta tip mora biti priključen na električno omrežje, ne zaračuna)

Podrobnosti:

1. Čas Master series sprejme visoko precizne integriran čip, ki je prvi v industriji, in promet frekvenčno pretvorbo izhodni način omogoča štiri pole glavo, da opravi celovito stimulacija mišic od šibkih mišic gibanja na začetku, tako da lahko zares začutite občutek kože tesnost. 100% onstran domišljije onstran šok na trgu... 2.Čas Jambor-III je kombinacija Electroporation, Methopyesis, Energije Svetlobe, ki Oddaja Modul, ELEKTRIČNA stimulacija mišic (EMS) in Radijsko Frekvenco, ki Oddaja sinhrona proizvodnja, ki je enakovredna več nego učinkov, ustvarjenih ob istem Času. 3. Čas Master - III z prepustnost uvoz electroporation je 10 krat anion (ion) - 27-krat, učinkovite sestavine, ki se lahko hitro prodre v kožo, brez igle lepotnih plastičnih tehnologija globoko v kožo, in EMS, visoka frekvenca RF fazi zbiranja, spodbudijo kožo, mišice gibanja, aktivacijo kožnih celic, spodbuja obnavljanje kolagena, učinkovito vnebohod, učvrstitev.Sodeluje z modro LED, preprečevanje in izboljšanje akne, izboljšanje kože, mast, ubiti bakterije in otežujejo dejavniki, kot so akne.

material Plastični
Številka Modela Čas Master
Funkcija Na zalogi

Podobni izdelki