Nove Umetne Zeleno Listje Ustvarjalne Umetne Dekorativne Rastline Plastični Cvet Vejice Steno Material, Oprema Doma Dekor

€5.91

-42%

€10.19

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: dekor cvet steno, država velikonočni dekor, velikonočni dekor, artifici cvet, plakat suh cvet, umetno listje za steno, zeleno cvet plošče, nagubani stenski plošči, ins umetne rastline, green panel steno.

Zeleno Listje Steno Cvet Simulacije Rastlin Listje Doma Dekoracijo

Opis izdelka: najnovejše design, hydrangea venec je približno 30 cm v premeru, ki je veličastno delo.Narejen je z roko iz rajona brsti, zeleni listi in nekaj camellia in vrtnic.

Trajno in skoraj naravni: V venec bo pokažejo enkrat na sezono, nikoli ne izginejo, in ohraniti žive in naravni obliki, da ljudje, romantično umetniški občutek.Najboljši venci okrasite brezčasno sezonsko hiše.

Večnamenski: Za venec lahko uporabi v zaprtih prostorih ali na prostem, in to je večnamenski dekorativni pripomoček.Kamin, na garland na vrata ali steno v dnevni sobi ustvarja prijetno vzdušje skozi celo leto.

Edinstvene zasnove in izdelave: veliko cvetja, bogata svileni listi, spretno cvetovi, ročno, močno grozdja garland znanja.To je občutljivo Valentinovo venec.Opomba: Ker venec je izdelan ročno, velikost bo nekoliko drugačna.Prosimo, skrbno proučiti.Izdelkov vključuje: 1 x venec

Slog: z nitko, brez svetilke(brez baterije, samo pod pogojem)

Opomba: zaradi ročnega merjenja napaka se lahko pojavi, prosimo za razumevanje

Razvrstitev Umetno Cvetje
Vrsta Stene cvet
Poreklo CN(Izvora)
Priložnosti Velikonočni
material Protja
Cvet Slog Cvet Podružnice
Številka Modela 0118
Slog Cvet

Podobni izdelki