Laki V Prahu Manikura Dva-Barva V Prahu, Trdnih Nail Art Odlikovanja

€2.10

-18%

€2.59

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: bombaž tshirt barve moški, bombažne hlačne nogavice za odrasle človek, bombažne niti, f sidro, bombaž perilo mišic, bombažne hlačne nogavice rdeče dekleta, bombažna trenirka jovven, bombaž tshirts rami, bombaž v neck majica moški, bombaž vernis stalno.

Ime izdelka:Manikura dva-barva v prahu, trdnih 17 g

Paket Vključuje -- 6 kozarcev super fine laki v prahu z neverjetno odtenki, z 2pcs Senčilo Palice.Je normalno, da proizvajajo nekaj plava v prahu med prevozom, prosimo, bodite prepričani, da uporabite!

Trdna Ogledalo učinek Chrome Laki v Prahu z Bleščicami, Nadgradnjo ssd proces, ne letenje prašek, enostaven za barve.

Bleščeče Ogledalo Učinek -- Ogledalo učinek, se bo razlikoval od različnih osnovna barva; (vljudno opozorilo: podlak in nadlak, ki so potrebne.Mora uporabljati brez obrišite nadlak.)

Široka Uporaba -- ogledalo v prahu je primerno, da se uporabi na UV gel nohti, akrilni nohti, naravne nohte, itd., prahu, se lahko uporablja z obema UV Gel za nohte in normalno lak za nohte.Kot nalašč za gel nohte starter in strokovno nohtov tehnik.

Odlično Darilo -- Zlato ogledalo v prahu, zaradi česar vaši nohti peneča in dodaja, sijoče barve vašega nohti.Lahko kupite kot darilo, ki je primerno za vse vrste ženskih starosti.

NETO WT 17 g
material V prahu
Številka Modela Dva-Barva Trdna V Prahu
Količina 1pcs
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Bleščice Za Nohte

Podobni izdelki