Ženske Oversize Svoboden Jopič Normcore Minimalističen Debel Jesen Zima Jopič Plašč

€41.51

-39%

€69.18

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: pretiravati ogrlica, kariran prevelik jopič, prevelik jopič zara, leopard natisniti turtleneck, ženske tweed obleka s krilom, dragonfly tshirt, črna pantsuit, hlačni kostim koreja, prevelik rjava jopič, maxi ženska.

S:Dolžina:68 cm,Rami:43 cm,Prsi:108 cm,Rokav:61 cm

M:Dolžina:70 cm,Rami:44 cm,Prsi:112 cm,Rokav:62 cm

Opomba: 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palčni

Opomba: meritev za roke omogočajo, 2-3cm napake, ki je normalno

1. Kot običajno, bomo brezplačno ladja vaše naročilo za kitajsko post registrirani letalski pošti v roku 48 ur po prejemu vašega plačila, odobren s www.goodyear20poti.si.

2. Prosimo, poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo in telefonsko.Vsi predmeti, ki bodo samo poslani na naslov za dostavo, ki jih kupec.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Z dolgimi pozitivne povratne informacije in kupca kažejo, vam bomo $2 kuponov ali darilo.Smo tudi veseli, če ga lahko delimo elemente na SNS in facebook, izročiti vaš zaslona do nas, vam bomo $2 preveč.

2. Če imate kakršne koli težave z naših izdelkih ali storitvah, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Hooded No
material Bombaž
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik Zarezo
Dekoracijo Gumb
Vzorec Tipa Trdna
Slog Normcore/Minimalističen
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka PrettySgirt

Podobni izdelki