Ženske Zimske Zgostitev Koralni Žamet Fuzzy Natikači Posadke Nogavice Srčkan Cartoon Živali Jacquardske Puhasto Termičnih Spalna Hos

€1.02

-22%

€1.32

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: hrvaška, hrvaška jersey, hrvaška majica s kratkimi rokavi, modrić, hrvaška tshirt, dinamo zagreb, hrvaški majica s kratkimi rokavi, zagreb, hrvaška hrvatska, hrvaška majica.

Opis:

OOTDTY

Značilnosti:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Iz mehko in udobno koralni žamet materiala.Super mehko žametno notranjosti in zunanjosti design ne bo vaša koža srbi ali boj.

Super mehko, mehko sprostite se počutijo udobno in toplo noge za dnevne aktivnosti in celo med spanjem v jeseni in pozimi.

Super darilo za punco, ljubitelji, hči, žena, rojstni dnevi, mama, sestra, prijatelji za Božično darilo ali Valentinovo darilo.

Ena velikost ustreza večini ženske, so elastične, vendar ne izgubijo ali povešene kot poceni nogavice tam.Ki se uporablja za številne priložnosti.

Edinstven design z sproščujoče udobje, lepe risanke živali, žakarske, barva, polno zabave in veselja, polepšajo vaše vsakdanje življenje.

Uporabite jih lahko kot šola nogavice, drsna nogavice, škorenj nogavice, prijetno nogavice, spalna nogavice na vse hladen dan.

1 par nogavic le, drugi dodatki demo na sliki niso vključeni!

Specifikacija:

Material: Žamet Koralni

Primerno za nogo velikost: 35-45

Opcija Barva: Bež, Modra, Roza, Bela, Rumena

Količina: 1 par(2pcs)

Toplo poziv:

1.Azijske ljudi, velikost 1 ali 2 velikosti manjše kot Evropski in Ameriški.

2.Prosimo, upoštevajte, da so nizke temperature oprati,ne lase in kraj pod žgočim soncem, za precej dolgo časa.

3.Kot različnih merilnih metod,se bo zgodilo 1-3 cm odklon o predmete,prosimo zagotovite, da je to v redu za vas, pred naročilom.

4.Zaradi različnih monitorjev in lamplight,slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa,res zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Paket vključuje:

1 par(2pcs) x Nogavice(brez trgovina na drobno paket)

Sezona Pozimi
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki