Novih 100 CM 3,5 mm Univerzalni Moški Moški Jack Jack Avdio Aux Kabel za IOS Android Avto Slušalke -15

€1.11

-5%

€1.17

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: rimel 3d henlics, smeti vrečke za smeti, vijaki r 1200 rt, smart žarnica alexz, uv moduli laser, zibee žarnice, vijaki mtb jekla, rimax slušalke, vaginas kapsul.

Postavka Opis

Značilnosti:

Ergonomska oblika z dobro roko občutek: Svoje aluminijeve zlitine stanovanje je predelano tako natančno plovila z odlično knurling, je videti bolj estetski in eleganten.

Oxygen-free copper je prilagodljiv in anti-navijanje z dolgo življenjsko dobo, prav tako lahko zmanjša mikrofon hrupa.

Ima odlično prevodni in čistosti zvoka.

3,5 mm vtič, ki je združljiv z večino naprav.

Uporablja se za prenos govora le, mikrofon povezava ni na voljo.

1m kabla za zvok, to je dovolj dolgo za vsakodnevno uporabo.

Material: Aluminij zlitine, TPE in OFC.Znamka: Rock

Tip: Kabel usb Vmesnik, Tip: 3.5 mm Jack

Dolžina kabla (cm): 100 cm

Package Vključeni

1 x Audio Kabel

Pokaži Sliko

Plačilo Opis 1.Sprejemamo vse plačilnih sredstev www.goodyear20poti.si odobren.

2.Bomo napisali nižjih vrednosti na paket, da bi se izognili proizvajajo tarife.Vsaka država ima različne tarife politike.Mi ne zaračuna nobenih prometnih davkov in stroškov ravnanja.V nobenem primeru nismo odgovorni za davek (DDV)/Uvoznih Dajatev ali drugim enakovrednim izhaja iz dostavo posla.Prosimo, preverite vaše lokalne po meri, zakonodaja in obiščite vaš lokalni carinsko službo spletno stran, preden nakupe.

Dostava Pogoji:

Mi bomo poslali vaše naročilo v roku 7 dni po tem, ko smo prejeli vaše plačilo.Prosimo, izberite dostava želite.Za ladijski promet, ki bi radi, da se uvede podrobnosti za vas tukaj:

1. Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail ( za večino države) .Če ste pripravljeni na uporabo express dostava, Boste morali plačati dodatne stroške.

2. E-paket je le za NAS stranka, To traja približno 12days, da pridejo .

3. Kitajska Post Air je elektronska Pošta poslana, da večina držav, To traja približno 30-60days, da pridejo, je odvisno od države.

4. Če se odločite EMS/DHL/UPS ladijski promet, Je potrebno 5-8Days, da pridejo.Za izdelek, ki vključujejo baterije, vam priporočamo, da se odločite, Hongkong Post Air Mail.DHL in UPS ima strogo politiko za baterije naročila.

Stranka Potrditve:

1.Bomo napisali Nižjih Vrednosti Na Paket, da bi se Izognili Proizvajajo Tarife.Vsaka Država Ima Različne Tarife Politika, Žal, Nismo Odgovorni Za Stranke, Obračunov in Dajatev.Vljudno Opazili, Da Je To!Prosimo, preverite vaše lokalne po meri, zakonodaja in obiščite vaš lokalni carinsko službo spletno stran, preden nakupe.

2.Če Želite, nam Pišite Izdelka Podrobnosti o Paketu, kot Želite, Prosim, Pošlji Sporočilo, da nam je V Prvem Času, Ko Vzpostavite Red.

Poprodajne Storitve:

1.Smo Strokovni Poslovanja Podjetja.Bomo Ponudili Dobre poprodajne Storitve Za Vas.Če Imate kakršno Koli Vprašanje Glede Naših Izdelkov Ali Storitev, Prosimo, Pošljite Sporočilo Na NAS.Vam bomo odgovorili v najkrajšem Možnem času.

2.Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

3.Če želite, da se vrnete izdelek, nas kontaktirajte v 30 dneh po package prejeli .Vrnitev izdelkov mora biti tudi v svoje prvotno stanje: vključno polje, embalažo in vse ostale dodatke.Donosi, ki so posledica napake kupca bo predmet dejanski ladijski promet pristojbina odbitek od nadomestila.

4.Kupec mora plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina, če Vse NE-Prodajalec vrne Napako za vračilo . (E. g.ste prinesli napačno velikost ali napačen element).Prosimo, kontaktirajte nas, preden vrnete izdelek, vam bomo ponudili pravi povratni naslov.

Povratne informacije :

1.Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prosim, Pustite Polno zvezd in Dobre Povratne informacije Za NAS.Vaše Povratne informacije bo spodbujal NAS je, da je Bolje V Nadaljnje.Hvala!

2.Najprej obrnite na nas pred odhodom Negativne povratne informacije ali dvig spora.Bomo poskušali naši moči, da reši problem na način, zadovoljni boste !

487839565577206 Digitalni Kabli US $ 2.34 /kos US $ 0.98 /kos US $ 1.98 /kos US $ 1.84 /kos USD 1.38 /kos US $ 2.68 /kos US $ 2.68 /kos US $ 2.38 /kos US $ 0.92 /kos US $ 4.52 /kos US $ 2.39 /kos US $ 1.73 /kos US $ 2.79 /kos US $ 3.19 /kos US $ 3.59 /kos US $ 1.95 /kos US $ 1.69 /kos US $ 1.96 /kos US $ 2.00 /kos US $ 15.00 /kos

VELIKOST Other
Blagovna Znamka A AUSUKY
Številka Modela B057870
material -
Postavka Vrsta Adapter
Paket No

Podobni izdelki