Dysprosium - Redke Zemeljske Kovine, Element - 2 Gramov - 99.99%

€13.21

-8%

€14.51

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: liste 1 2 bombaž, majhna plastični jajce, zlo modra oblačila, trak samsung 375, midea vrc15 filtr, kangoo s1 skuter, frostner bit 40 mm, zlo črni petek, sheeter croissant.

Ljubitelje kemični elementi in naravoslovnih lahko sledite naši trgovini, ki je zbiranje kraj kemijskih elementih.

Opis Izdelka

Ime: dysprosium

Čistost: 99.99%

Element simbol: dy

Atomsko število je: 66

Tališče: 1412 ° C

Vrelišče: 2562 ℃

Gostota: 8.55 g / cm3

Značilnosti izdelka

Dysprosium je srebrno bela kovina.Je mehka in se lahko rezati z nožem.To je superconductivity blizu absolutne ničle.Dysprosium je dokaj stabilno na zraku in zlahka oksidira za zrak in vodo, pri visoki temperaturi, da tvorijo dysprosium trioksid.Dysprosium se uporablja predvsem za izdelavo novih svetlobnih virov dysprosium luč; dysprosium se lahko uporablja kot kontrolni material reaktorskih; dysprosium spojino, ki se lahko uporablja kot katalizator v rafiniranje nafte industriji.

Uporaba

Obseg uporabe: Raziskave, eksperiment, analiza, element zbiranja, hobiji, kaže, DIY, izobraževanje, promocijska darila, mize, itd.

Prikaži Podrobnosti Izdelka

Glavni Izdelki

Različne kovinske sekundarne surovine in periodična tabela kocke, itd.

Po Prodaji in Feekbacks

Po Prodaji in FeedbacksYou zadovoljstva in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Vašo spodbudo in podporo, ki je naše stalno naprej zagon.

Najlepša hvala!

Najboljše Želje!

Vrsta MEHKO
Številka Modela Dy
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Kompozitni Dysprosium
Oblika blok

Podobni izdelki