Kitajski Baker Bron Carving Sedež Arhat Damo Bodhidharma Darma Kip Bude

€137.79

-29%

€196.84

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: buda iz porcelana, shaolin, dharma, arhat kip, bodhidharma, moški kip, jambhala kip, faraon kip, ksitigarbha kip, leseni buda.

eBay .STYLE1 {color: #FF0000;}.STYLE2 {color: #006535;} Kitajski Baker Bron Carving Sedež Arhat Damo Bodhidharma Darma Kip Bude

Dobrodošli na moji Ebay trgovini!

Jaz sem ljudska umetnost zbiralnika z 32 let izkušenj.

Imam 5 super-store v Pekingu, glavnem izdelkov vključuje Nepala, Tibeta Budistični Kip, Budistični tempelj blago, Kraljevi Palači Ročno Kitajski Cloisonne, Jingdezhen Porcelana, Royal Feng Shui Mesto Hišo, Živali Kip, in druge Čiste Ljudske Obrti, kot so ročno jade carving, lesa carvinga, bronasto ware, Evropski bronast kip in zahodni umetniška zbirka kultura, itd.

Obstaja več kot sto različnih kipi v moji trgovini.Če ne najdete element, ki ga želite, lahko pošljete E-pošte za nas, bomo poslali več slik za vas.

Hvala za obisk moje trgovine!Srečno!

Opis:

Material: Baker Bron Velikost: Višina 7.5 cm .Dolgo 7.5 cm .Širina 4.5 palčni .

Teža: 1,4 KG----vključeni teža pakirne materiale

Stanje:Zelo Dobro.

Ladjar stroškov, ki jih EMS / UPS / TNT / Fedex / DHL (6-8 dni):Brezplačno

Preverite naše razumno shipping !

(1) Naše dostava cene so vključene naslednje stroške: Zavarovanje in Dostava predaja Pristojbine samo.

(2) Vsi predmeti, ki so strokovno pakirani za varnost Dostave.

(3) Naročila, bo poslana v roku 72 ur po za potrditev plačila (razen ob koncu tedna).

(4) ne Bomo ladjo P O Škatle brez naslov.Brez izjem.

(5) Prosimo, da poskuša naše najboljše, da nam ponujajo svoje pravo ime, naslov, telefonsko številko, dostava paketov, Vse vaše podatke, bo ohraniti zasebnost.

Mi lahko sprejmete plačilo preko PayPal .Vendar, če imate težave na ta način prosim, da me kontaktirate, in Če ste končni zmagovalec je ta predmet, prosim, plačati v roku 7 dni .Vendar pa, če ste še vedno ponudb na naši druge predmete in se želijo združiti dostava, samo nam, mi bo poslal v kombinaciji računa na vas .

Vse element, ki bodo pakirane po posebnost z močno pakiranje za ladijski promet in Visoko kakovostnih elementov za prišli, da vam 100% zadovoljni.če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni, preprosto prekličete v roku 30 dni od prijave za polno nadomestilo.element, ki mora biti v prvotnem stanju.

POGOJ ZA VRNJENE ARTIKLE: Kot ga je prejel.ORIGINAL

SO VRNE DOVOLJENO Le, če je drugačen od opis ali večje zlomljena.

ČAS VRNE : Elemente lahko vrne v roku 30 dni.

OBVESTILA PRODAJALCA, PREDEN se je VRNIL : Bomo trudijo, da bi svoj 100% Zadovoljni.

VRNIL PRISTOJBINE: 10% 0ffered za Nas.

Fotografije in druge računalnik, se lahko iz resolucije, ali fotografij morda ne boste mogli jasno odraža točnega barve kot rezultat uvrstitev kamere, osvetlitev in druge dejavnike, lahko obstajajo tudi subtilne barvne razlike , v naravi Prevladujejo, kot so barve, je zaskrbljen, ne spodnji indeks, če ne poškodovano blago, ne zamenjava, nadomestilo, mislim, da dvakrat

1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate pravočasno.Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki ste jih bomo po najboljših močeh, da bi vam pomagali, vas bo na pošti v roku 24 ur, da se nazaj.Upamo, da boste uživali vaš nakup in bo razmislila o naši prihodnosti, nakup

2. Povratne informacije pomembno je, da si in I, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, prosimo, da objavite dobre povratne informacije za mene, to lahko naredim za vas, če niste zadovoljni z našimi blaga, prosim, ne nam takojšen negativne povratne informacije, prosimo, kontaktirajte me prvič, dal ti bom dobra rešitev, če ne, po negativne povratne ni prepozno.Hvala!

Če se ne strinjate z našimi pravilniki in dostava pogoji, prosim, ne ponudbe,smo resen prodajalec.

Vrsta Kip
Osnovni Material Baker
Tema Maskota
Regija Porekla Kitajska
Regionalna Funkcija Kitajska
Blagovna Znamka dingchengchanglong
material Organske Snovi,

Podobni izdelki