Prenosni 635&650Nm Lipo Laser 160Mw Hujšanje odpravo Celulita Beauty Spa Pralni 6 Velika&2 Majhne Blazine

€996.16

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: cavit slim, cavit, ultrazvok telesa, rf machin, 6 v 1 laser lipo kavitacija stroj, laserska lipoliza, kavitacija rf vakuumske, body sculpt stroj, laser liposukcija, emsculpt pralni hujšanje.

2020 Strokovno 6 V 1 Vsestranski Ultrazvočno Kavitacija Stroj Z Za Kožo

Zaostrovanje Telesa, Hujšanje Pralni CE, ki so Odobrene Dobrodošli, da si naše izdelke.

*Obljubimo, da bomo uporabili najboljše materiale, ko smo graditi stroje.

1. Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte v stik z mano za službo, ki sem jih kupili.

2. Za več informacij in kako jo uporabljati ta izdelek, obrnite na našo customer service.

3. Za več informacij o podobnih značilnosti tega izdelka, glejte naš oddelek za podporo Strankam.

Opis izdelka

V prodre sloj maščobe, zaradi česar maščobe iz adipocytes (maščobne celice) potujejo v intersticijski tkiva odpraviti naravno telo.Zdravljenje seja traja 10 minut na pas in priporoča tedensko sejo za 8-10 tednov.je opisano kot-pomaga lipoliza (razčlenitev shranjene maščobe v maščobnih celicah) ali ne-kirurško liposukcijo.Uporablja se lahko na pasu, trebuha (srednji in nižji), zadaj (zgornji, srednji, nižji), zadnjica, stegna, roke in pod pazduhami.

Načelo

S kolektivno močan zvočni val glavo, močan zvočni val 40000HZ lahko oddajajo tako, da vibrira maščobne celice na vrhu hitrosti in proizvajajo številne podtlačna žepi znotraj in zunaj maščobne celice, robustly vpliv maščobnih celic za ustvarjanje introvertiran pišu in razletijo trigliceridov v glicerol in proste maščobne kisline.Nato valovi na pogostost 1MHZ se uporablja za naporno integrirani glicerol in proste maščobne kisline skozi hepatoenteral promet.Končno, vakuum in energije elektroda se uporablja za določanje položaja in zaostrovanje maščobe.V fiziki je znano kot "kavitacija".Micropore introvertiran pišu znotraj in zunaj celice lahko povzroči večjo molekularno gibanje in višjo raven energije in to bo na koncu povzroči, da maščobne celice se zlomi in s tem doseči učinke telesne zgradbe in izgubi teže.

Ročaj zaslon

Kavitacija

Skozi močno kavitacija , neposredno v maščobno plast, hitro vibrira globoko zakoreninjena celulita, pripravo nešteto vakuumske kavitacija, mightily stavke maščobne celice, naj jih proizvajajo notranje razpoke, in raztapljanje, da se proste maščobne kisline.

Vakuumski + Bipolarna

- VAKUUM: izvedba nadzorovanih depresija masaža vložile veliko mobilizacijo lokalizirane accumulations, a odvajanje učinek in aktiviranje lokalnih obtok, izboljšuje vitalnost kože.

- Bipolarno : Po visoko-učinek energije, repromote je fatness pomeša, spodbujanje telesne presnove.Skozi jetra klobasa obtoka izpušnih raztopimo maščobne kisline iz limfnih kisline.

Sixpolar

6-Polnim pripomočki združujejo in magnetnimi impulzi za enotno dvig temperature

nad celotno zdravljenje področju.Enakomerna porazdelitev je

Dvanajst polar

Multipolar je ene vrste z visoko frekvenčnih elektromagnetnih valov, lahko prodrejo v dermis in podkožnega tkiva skozi plast maščobe, traja toplote globoko v kožo in nato pospeši regeneracijo in obnovo kože, globoko v tkivo.lahko proizvajajo energijo za impedanca iz kože, ki lahko maščobno plast povišanju temperature v zelo kratkem času, in to toploto bo deloval tudi na kolagena v dermis plast.Kolagen v dermis plast bo skrčil takoj po

dvig temperature in širjenja novega kolagena, tako da se doseže učinek kožo vleče, pigmentacijo, izboljšave, beljenje kože in gubam odstranitev.

Obraz

Pomembno vlogo v lokalni težave s kožo, kot so vrana-noge ,pod oči temno krog pod oči zabuhlost .Zdravljenje mikro-električna tehnologija se sprejme negativni ion polnjenje gibanje tako, da spodbujajo akupunktura točk ustrezni lokalni, tako da podkožnega tkiva kolagena za prestrukturiranje in obnovo, tako da se doseže hitra učinkovitost zategovanja kože in krepitev.

varnost prodre bolnikov kože na določene valovne dolžine ( 650nm) izbran za Maščobno ( Maščobe ) celic.Maščobno celic, druži sprošča proste maščobne kisline (FFA je), vode in glicerinski.Skupaj so te spojine, ki so znane kot Trigliceridov.Trigliceridi so običajno se sproščajo iz maščobnih celicah, ko telo potrebuje energijo, ko je izdal glicerol in proste maščobne kisline, ki jih uporablja telo kot vir energije.Maščobno celice ` skrči` bistveno posledico palčni izida za bolnika.Vaja ali 10 minut Celotnega Telesa Vibracijam sejo je priporočljivo takoj post zdravljenja, da gorijo FFA je v telesu in pomaga stimulatethe limfni sistem.

Fucntions

1. Izgorevanje maščob, Hujšanje, oblikovanje Telesa

2. Učinkovito spodbujanje tkiva presnovo in krvni obtok, boljše za beljenje kože

3. Izboljšanje pomarančno lupino organizacija

4. Okrepi elastičnost kože

5. Popravila progaste gravid arum

6. Anti-aging za obraz in telo

7. Odpravo počasi akne brazgotine.

8. Povečanje hitrosti presnove, pospeši telesa izločajo odpadne in prekomerno vodo.

9. Sprostitev mišic, lajšanje mišične krče, blaži bolečine v mišicah.

10. Za zaostritev mišice rok, nog, stegen, zadnjici, spodnjem delu hrbta, trebuhu mišice, ponovno oblikovanje telesa obris.

Uporaba

Učvrstitev roke, noge, stegna, zadnjico, boke, hrbet, trebušne mišice in preoblikovanje telesa slika

*Izboljšanje in zdravljenje pomarančno lupino, kot maščobnih tkivih različnih resno ravni

*Z učinki pomirja, dekompresijski in bolečin (kot so bolečine v sklepih, išias), spodbujanje rednega mehanskega

aerobna vadba za kožnega tkiva, hitro lajšanje stresa in odstrani utrujenost.

*Učvrstitev, dviganje in kompaktna koža in plesni na obliko obraza krožijo in aktivirajte celice, spodbuja presnovo in tako, da

100% več kolagena in elastičnih vlaken je mogoče pridobiti za izboljšanje obraza in kože telesa.

Zaslon

Uporabo najboljši rezultati

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.

Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Pogosta VPRAŠANJA

Q1. Ko ga lahko pošiljajo ven?

A1.Približno 3-5 dni za ladijski promet po plačilu.

Q2.Vrsta dostava

Funkcija Hujšanje
prednosti Easy/sef
Vir Napajanja Električni
Garancija 12 mesecev
Blagovna Znamka beir
Vrsta Vakuumski Sistem Kavitacija
Slog prenosni
material Drugo
Kraj izvora Guandong, Kitajska
Certificiranje CE, TUV ROŠ
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela SM843

Podobni izdelki